У північній Шотландії на одному з відокремлених пляжів було зроблено незвичайну знахідку - пластикову пляшку з листом усередині прибило до пляжу, і знахідка стала надбанням громадськості.

Докладніше про те, що на пляжі знайшли пляшку із загадковим посланням, інформує upi.com.

Повідомляється, що член каное-клубу на ім'я Девід Шанд виявив цю знахідку, коли він проводив прибирання пляжу в районі Оккамстера. Сам лист було написано якоюсь Лінн близько 25 років тому.

Шанд зазначив, що зміст листа було складно прочитати через вицвілий папір. Він вирішив поділитися фотографіями пляшки та листи у мережі Facebook, а також передати знайдену записку співробітникам початкової школи Ротс. Інформація, витягнута з пошкодженого листа, вказувала на те, що школа могла бути причетна до цієї події, найімовірніше, автор листа колись навчався у цій школі.

У результаті було визначено, що листа написала колишня учениця школи Лінн Майтен, яка тепер вона носить прізвище Гарднер. Вона розповіла, що пляшку з повідомленням вона кинула у воду поряд зі своєю школою, і вона припускає, що пляшку з посланням було віднесено річкою Спей. У момент написання листа їй було лише 7 чи 8 років.

Після того, як Шанд зв'язався з Лінн телефоном, він збирається відправити їй її давню записку. Ця історія свідчить про те, як маленькі вчинки можуть призвести до несподіваних зустрічей та спогадів, пов'язуючи людей через час та простір. І хоча сам собою лист не несло цінної інформації, для вже дорослої жінки це послужило теплим привітанням з минулого.

Популярні новини зараз

Їх знанням позаздрять усі мудреці: знаки Зодака, які дають найкращі поради в будь-якій ситуації

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

Показати ще

Скріншот із мережі

Читайте також:

Син Єфремова після бунту "вагнерівців" загадково випав із вікна. Він у комі, лікарі та рідні моляться

Нас не перемогти: у мережі показали, як жителі Херсонщини копають картоплю під водою

Перетворювала людей на камінь: археологи знайшли загадкову знахідку зі срібла