Ні для кого не є секретом, що Україна вже доводила, що може протистояти Франції на футбольному полі. Цього разу на кону участь молодіжної збірної України у півфіналі Євро-2023. Якщо Україна здобуде перемогу, то у півфіналі вона зустрінеться із тріумфатором пари Іспанія – Швейцарія.

У неділю, 2 липня, відбудеться останній із чотирьох чвертьфіналів молодіжного Євро-2023 – збірна України зіграє зі збірною Франції, яку вважають фаворитом чемпіонату.

Поєдинок відбудеться у румунському місті Клуж-Напока на "Клужі Арені".

Початок матчу із молодіжною збірною Франції о 22:00.

Команда Руслана Ротаня на груповому етапі продемонструвала непоганий футбол. Ще б пак, наша збірна перемогла Хорватію (2:0), вирвала перемогу над Румунією (0:1), проте на останніх хвилинах втратила перемогу над Іспанією (2:2) і, як наслідок, здобула одного з найскладніших суперників у плей-офф. .

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Французи традиційно рано починають запалювати на дорослому рівні, і їхня основа може похвалитися великою кількістю ігрового часу на рівні ТОП-чемпіонату. На груповому етапі французи обіграли Італію (2:1), здолали Норвегію (0:1) та розбили Швейцарію (1:4).

Поєдинок 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023 між збірними Франції та України можна буде подивитися на сайті Суспільне Спорт. Трансляція також буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, а саме Суспільне.Київ, Суспільне.ВінницЯ, Суспільне.Одеса, Суспільне.Харків, Суспільне.Львів тощо.

Регіональні канали Громадського доступні як у Т2, так і на різних ОТТ-платформах, таких як MEGOGO, Swee.tv, Київстар ТБ та інші.

Якщо у вас не буде можливості переглянути матч, за його перебігом можна стежити за допомогою трансляції на UA-Футбол | Франція U-21 – Україна U-21 онлайн >>>

В інших країнах матч покажуть:

  • Чехія - ČT Sport
  • Франція – безкоштовно, beIN Sports 1, beIN SPORTS CONNECT
  • Ізраїль - Sport 2
  • Італія - ​​RAI Sport 1, RaiPlay
  • Польша - TVP Sport App
  • Португалія - ​​RTP Play
  • Іспанія - RTVE.es
  • США - ViX, CBS Sports Golazo, Paramount+

Прогнози букмекерів на матч Франція – Україна

У майбутньому поєдинку букмекери вважають фаворитом французьку збірну. На перемогу "Ле Бле" у основний час приймаються ставки з коефіцієнтом 1,66. Ніча – 4,30. Виграш команди України за підсумками 90 хвилин гри – 5,80.

Вихід Франції до півфіналу молодіжного чемпіонату Європи оцінено коефіцієнтом 1,35. Прохід українців до 1/2 фіналу континентальної першості – 3,40.

До речі, три найкращі команди Євро-2023 (крім Франції та Англії) отримають путівки на Олімпійські ігри 2024 року.

Читайте також:

Російський продюсер Пригожин вирішив змінити прізвище через витівки свого однофамільця

Довелося ставити 8 стентів: відомий актор розповів про операцію, яку перенесла Алла Пугачова

Невже щось підсипали? Меладзе після скандалу про підтримку України змінився до невпізнання. Фото