Після відмови власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина від походу на Москву та державного перевороту, російські військові експерти більш ніж впевнені, що одним із пунктів угоди між Пригожіним та Путіним є звільнення міністра оборони РФ Сергія Шойгу. Йому вже знайшли навіть заміну.

Так, російські пропагандистські Telegram-канали пишуть, що після можливого звільнення Сергія Шойгу на посаду нового міністра оборони можуть призначити колишнього охоронця Путіна – Олексія Дюміна.

Про це повідомляють російські пропагандистські Telegram-канали.

Також, за інформацією пропагандистів, посаду начальника Генштабу може обійняти російський воєначальник Сергій Суровікін.

Ще б пак, Telegram-канал ВЧК-ОГПУ взагалі повідомив, що реальних результатів у переговорах з головою ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним, в результаті яких він відмовився продовжувати свій марш на Москву, нібито вів саме Олексій Дюмін, близький соратник президента Путіна, колишній заступника міністра оборони.

Так, в обмін на ультиматум відмовитися від ідеї йти на Москву Дюмін пообіцяв гарантії безпеки ПВК "Вагнер", а також "вирішити питання" Шойгу та Герасимова, якими був дуже незадоволений Пригожин через постійні військові поразки росіян на війні проти України.

Популярні новини зараз

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

Різкий стрибок до 122 грн: скільки зараз коштують яйця та соняшникова олія у супермаркетах

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Показати ще

Відомо, що Олексій Геннадійович Дюмін народився 28 серпня 1972 року у Курську.

У 2009 році він на відмінно закінчив Російську академію державної служби при Президентові Російської Федерації, а в 2013 році - пройшов професійну перепідготовку у Військовій академії Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації.

У 1996-2013 роках. – Олексій Дюмін проходив службу на різних посадах у Федеральній службі охорони. Забезпечував участь Президента Росії у різних заходах як усередині країни, так і за кордоном, включаючи саміти "Групи восьми", "Групи двадцяти", ШОС, АТЕС тощо.

Нині він генерал-полковник. Герой Росії. Нагороджений орденом "За заслуги перед Батьківщиною" IV ступеня з мечами, а також різними медалями.

Дюмін є підсанкційною особою у багатьох країнах світу за підтримку військової агресії РФ проти України.

Читайте також:

Щось починається: приватний літак Лукашенка терміново залишив Білорусь

Переворот у Росії: горять нафтобази, танки йдуть на Москву, війська РФ відкривають вогонь мирними людьми. Відео

ЗМІ повідомили, що літак Путіна втік з радарів. У ньому була валіза з тією самою "червоною кнопкою"