Про ліквідацію президента Російської Федерації Володимира Путіна не говорив лише лінивий. Адже диктатор Путін і справді збожеволів, і загрожує безпеці всього світу, махаючи своєю ядерною валізкою і мінуючи атомні станції. І після нових подій, що трапилися в Росії, весь світ знову почав активно обговорювати можливу кончину диктатора Володимира Путіна та варіанти того, як це можна влаштувати.

В інтерв'ю Главреду російський соціолог, політолог та автор книг Ігор Ейдман заявив, що можлива ліквідація кремлівського диктатора Володимира Путіна, щоправда, ця операція буде засекречена. Якщо вірити словам вченого, то подібні плани можуть бути вже опрацьовані, і їм необхідне лише офіційне підтвердження.

"Я вважаю, що такий сценарій ймовірний, але ніхто вам не повідомлятиме заздалегідь, що, мовляв, ми вирішили усунути Путіна. Якщо Штати вирішать це зробити, то це, природно, буде надсекретною операцією", - сказав Ейдман.

Проте, не варто забувати, що будь-яке рішення, пов'язане з ліквідацією глави держави, має бути вкрай обережно опрацьовано та підготовлено з особливою ретельністю. Одним із ключових факторів, які відіграють роль у такій операції, є безпека відповідної групи, яка здійснює ліквідацію.

"Як це виглядатиме, я сказати не можу, але думаю так, щоб приховати, що цей маніяк ліквідований. Тобто такого, як з Бен Ладеном не буде – американський літак чи вертоліт не прилетить, десантники не висадяться у Кремлі, це очевидно". Це може бути якась надсекретна операція, після якої раптом виявиться, що з Володимиром Володимировичем щось уночі сталося, і він чомусь не прокинувся вранці. А хто, чого і як ніхто толком не розумітиме", - додав Ейдман.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Щось починається: приватний літак Лукашенка терміново залишив Білорусь

Переворот у Росії: горять нафтобази, танки йдуть на Москву, війська РФ відкривають вогонь мирними людьми. Відео

ЗМІ повідомили, що літак Путіна зник із радарів. У ньому була валізка з тією самою "червоною кнопкою"