Багато дачників піклуються про свої фруктові та ягідні дерева і намагаються забезпечити їм оптимальні умови для зростання та розвитку. Якщо ви вирощуєте вишню або черешню і хочете отримати хороший урожай вишню або черешню, не забувайте про регулярне підгодовування вишні або черешні корисними речовинами, особливо якщо вони старші за чотири роки.

Детальніше про просте підживлення вишні читайте у нашому матеріалі.

Зазвичай, добрива для вишні вносять кілька разів за сезон, починаючи з періоду цвітіння вишні. У цей період найкраще використовувати розчин із п'ятдесяти літрів води, п'яти літрів коров'яку та десяти склянок золи. Отриману суміш необхідно добре перемішати та влити під корінь кожної вишні.

Важливо пам'ятати, що для вишні та черешні чотирьох-семи років вистачить одного відра добрива, але якщо дерево вишні літнє – то краще внести під корінь вишні два-три відра.

Не забувайте, що своєчасне підживлення допомагає не тільки отримати хороший урожай вишні, а й зберегти сад здоровим і міцним. Міцні рослини вишні більш рідко схильні до хвороб та нападів шкідників, що сприяє збереженню якості та кількості врожаю вишні.

Таким чином, регулярне підгодовування вишні та черешні корисними речовинами є ключовим фактором для забезпечення рослин оптимальними умовами для росту та розвитку, а також для отримання гарного врожаю смачних та корисних фруктів.

Популярні новини зараз

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Різкий стрибок до 122 грн: скільки зараз коштують яйця та соняшникова олія у супермаркетах

Ботокс, хірурги чи все ж правильний спосіб життя? Тіна Кароль. Оля Полякова і Маша Єфросиніна розповіли секрети молодості

Показати ще

Читайте також:

Ось чому редиска на городі виростає гіркою: не повторюйте цю помилку

Черешня буде без черв'яків і дірочок: названі прості способи, які варто спробувати

Досить і на компот, і на варення: зробіть ці 4 речі та врожай полуниці вас вразить