Усі вже звикли до того, що поки російські військові десятками тисяч гинуть під Бахмутом, Авдіївкою, Вугледаром та іншими українськими містами, зять міністра оборони РФ Сергія Шойгу Олексій Столяров демонструє розкішне та безтурботне життя. Більше того, Столяров якось відзначився скандальною фразою у бік мобілізованих російських, назвавши їх "Z-бидлом". Згодом ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин навіть обіцяв упіймати російського блогера Олексія Столярова, який є зятем Сергія Шойгу, за його нібито антивоєнну позицію. Не дивно, що зараз Олексій Столяров вирішив тікати із Росії.

У суботу, 24 червня, на тлі паніки в Москві у зв'язку з маршем на російську столицю найманців ПВК "Вагнер" на чолі з Євгеном Пригожиним, у соцмережах з'явилася інформація, що на територію РФ терміново залишили дочку міністра оборони Росії Сергія Шойгу, Ксенія, в компанії дружина Олексія Столярова.

Як повідомляє Telegram-канал Brief, подружжя терміново виїхало до Дубаї "у справах".

"Друзі, всі заходи до Дня молоді в 16 тонн і Gipsy з моєю участю скасовуються. Сьогодні на зв'язку не буду. Найближчим часом буду з робочим візитом у Дубаї. Всім добрих вихідних", - відзвітував перед своєю аудиторією 33-річний блогер.

При цьому Столяров як останній боягуз доказів за собою не залишає, тому запис дуже скоро зник з його соцмереж. Більше того, блогер, зять міністра оборони Росії Сергія Шойгу, Олексій Столяров спростував чутки про те, що він залишив Росію і полетів у Дубай.

Популярні новини зараз

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

Теплиця теж потребує догляду перед морозами: як провести дезінфекцію ґрунту правильно

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

"Чергова порція дезінформації, фотошопу, нібито я відлетів у Дубай. Я перебуваю в Нижньому Новгороді - геть Кремль. Тому не вірте, будь ласка, цим відфотошопленим скринам. Я в Росії, і в жодному Дубаї не збираюся", - сказав у своєму відеозверненні. Столярів.

Автор телеграм-каналу "Рибар" вважає, що тут спрацював "інстинкт самозбереження".

"У його акаунті цієї сториз немає: чи то видалив, чи чиєсь вкидання. Хоча варіант раптового вояжу зі столиці ми б виключати не стали, враховуючи потік негативу, який лився на горе-блогера останні місяці", - сказано в повідомленні .

Читайте також:

"Путину на стіл кладуть тотальну брехню": ватажок "вагнерівців" Пригожин розповів про крах Кремля

Йдуть німецькі танки Leopard: в Україну прибуде чергова сильна партія. Що відомо

Китай обвів Путіна навколо пальця: творці "Кинджалів" зливали всю інформацію про ракети