Після початку війни в Україні багато міжнародних фондів та організацій стали надавати гуманітарну та фінансову допомогу українцям. І ось нещодавно благодійна організація «Фонд Право на життя» за підтримки WFP та ADRA Україна запустила проєкт «Екстрена продовольча допомога, яке постраждала населенню України» для надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Докладніше про те, як отримати допомогу та куди звернутися інформує сайт "На пенсії".

У рамках благодійного проєкту організація видає продуктові набори громадянам України, які перебувають у складній життєвій ситуації через війну в Україні.

Допомога надається лише мешканцям м. Дніпра, які є внутрішньо переміщеними особами. По суті, у Дніпрі зараз перебуває багато людей, які евакуювалися із зони бойових дій на Донбасі.

Для отримання продуктової допомоги українцям необхідно заповнити та надіслати заявку онлайн через спеціальну форму на сайті організації. У заявці потрібно вказати свої ПІБ, номер телефону, вік та статус, а також місцеперебування та номер довідки ВПО.

Також організація для отримання продуктової допомоги просить підписатися на їхні сторінки в соціальних мережах Facebook та Instagram.

Популярні новини зараз

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Теплиця теж потребує догляду перед морозами: як провести дезінфекцію ґрунту правильно

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Проєкт «Екстрена продовольча допомога населенню, яке постраждало в Україні» демонструє важливість гуманітарної допомоги для людей, які опинилися у скрутній життєвій ситуації. Завдяки таким благодійним організаціям жителі країни мають можливість отримувати необхідну допомогу та підтримку у складні моменти свого життя.

Читайте також:

Соціальну допомогу в Україні виплачуватимуть за новою системою. До чого готуватися

Можна одержати 16 тисяч гривень соціальної допомоги. Що потрібно знати та як оформити заявку

Видаватимуть по 9 тисяч гривень: українцям розповіли про нову допомогу