В одному з мальовничих куточків Києва відбулася дивовижна та кумедна подія. На вулицях району помітили незвичайного велосипедиста, який віз свого песика на велосипеді з собою на прогулянку.

Відео з собакою в окулярах, який їздить велосипедом разом з господарем, було опубліковано в мережі, зокрема на сайті Обозреватель.

Кумедна подорож собаки, яка їздить велосипедом разом із господарем, не залишила байдужими перехожих: чотирилапий не тільки був надійно зафіксований на двоколісному транспорті позаду свого власника, але також був захищений окулярами на своїй морді.

На опублікованому відео ми можемо побачити, як велосипедист везе свого найкращого друга в окулярах, який, зважаючи на все, насолоджувався поїздкою і був далекий від випробування страху. Собака та велосипедист проїжджали дорогою, зупиняючи погляд перехожих та автомобілістів на собі. Собака в окулярах виглядав задоволеним і щасливим - адже більшість собак люблять їздити на велосипеді зі своїми господарями.

Це чудовий приклад того, як піклуватися про своїх чотирилапих друзів, у тому числі собак, і робити їхнє життя веселим і безтурботним. Хороша компанія завжди допоможе відчути життя під іншим кутом та зарядитись позитивом!

Читайте також:

Популярні новини зараз

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Вже навіть посол ЄС попередила: українцям треба готуватись до дуже складних часів.

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Навіть є камін: киянин збудував особистий бункер за ціною машини. Що там усередині. Фото

Небо гудітиме: Латвія направляє в Україну всі свої бойові гелікоптери

Багажник підбив: як українські водії на рівному місці можуть потрапити на несподіваний штраф