Влада Києва прийняла рішення придбати пісок для закритих столичних пляжів. Зважаючи на все, вони вважають, що наявність піску створить атмосферу пляжного відпочинку і дозволить насолодитися літніми днями, навіть за відсутності офіційного відкриття пляжного сезону.

Докладніше про те, що у Києві закуплять пісок на 6 мільйонів для пляжів, які ніхто не відкривав, інформує Апостроф.

Повідомляється, що КП "Плесо" проводить тендер на закупівлю 11,8 тисячі тонн піску для семи зон відпочинку в Києві. Тендер було оголошено 16 червня, а пропозиції ухвалюються до 22 червня. Очікувана вартість закупівлі піску становить 6,53 мільйона гривень.

Проте, слід зазначити, що міська влада Києва раніше повідомила про те, що не планує відкривати пляжний сезон у столиці у зв'язку з вимогами безпеки в період воєнного часу. Влада Києва рекомендує громадянам утриматися від відвідувань пляжів та зон відпочинку, оскільки там відсутні бомбосховища та необхідні умови для безпечного перебування під час ракетної атаки.

Таким чином, придбання піску для закритих столичних пляжів може бути ініціативою окремих районів та мешканців, але не є офіційним відкриттям пляжного сезону у Києві. Влада продовжує закликати громадян дотримуватись заходів безпеки та рекомендації, спрямовані на запобігання поширенню інфекції та захист здоров'я населення.

Популярні новини зараз

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Вже навіть посол ЄС попередила: українцям треба готуватись до дуже складних часів.

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Показати ще

Читайте також:

Хто може вийти на пенсію на 10 років раніше: опубліковано список категорій

У серпні очікується серйозна доплата до пенсій. Хто отримає і скільки

Почалися серйозні перевірки пенсіонерів: хтось може залишитися без виплат. перелік