Поточний тиждень в Україні очікується спекотним і задушливим у плані погоди. Але в деяких регіонах України погода буде не зовсім літньою.

Детальніше про пекельну спеку в Україні та про зміни погоди інформує УНІАН.

Повідомляється, що температура повітря значно зросте - в окремі дні вона підійметься до +30° і навіть до +34°. Подекуди за прогнозами погоди очікуються грози, але вони повинні не сильно вплинути на температуру.

У понеділок, 19 червня, температура в більшості областей підніметься до +26°...+30°, за винятком західного регіону, де погода трохи прохолодніша - +22°...+23°. У західних регіонах очікуються погіршення погоди, зокрема грози, також можливі град та шквали 15-20 м/с у районах Хмельницької, Рівненської, Житомирської, Вінницької та Одеської областей. У зв'язку з цим оголошено І рівень небезпеки.

У вівторок, 20 червня, у північній та північно-західній частині України очікується холодна погода, зокрема дощі з грозами. Температура не зміниться і коливатиметься від +26 ° до +30 °. У західних областях України переважно прохолодна погода - +23°...+25°, а на Закарпатті повітря може трохи прогріється до +28°.

У середу, 21 червня, спекотна погода продовжиться - температура повітря складе від +25° до +29°, можливі опади у центральних областях та на південному сході України.

Популярні новини зараз

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Сара Абрамівно, сипте дві порції: рецепт неповторних єврейських пельменів "Креплах"

Показати ще

Середина тижня, 22 червня, принесе посилення спекотної погоди - у більшості областей температура підвищиться до +26°...+30°, на півдні можливі показники до +31°, на крайньому сході та в Криму повітря прогріється до +24°. . +25 °.

П'ятниця, 23 червня, принесе грозову погоду на захід України та деяких північних регіонах. Температура залишиться високою - практично по всій країні повітря прогріється до +28°...+33°, лише на заході трохи прохолодніше - +25°...+27°.

Очікується, що вихідні наприкінці червня в Україні будуть також дуже спекотними: на заході температура опуститься до +19°...+24°, а на інших територіях країни повітря прогріється до +29°...+34°.

Слід враховувати зміни прогнозу погоди, вживати заходів щодо забезпечення свого здоров'я та комфорту за значних змін погоди.

Читайте також:

Гори сміття та купи російських солдатів: як виглядають території, звільнені від окупантів

Крим вимирає: пляжі вже порожні, а в готелях живуть лише таргани

Росіянка, яка просила Путіна бомбити Європу, залишилася без свого ресторану в цій Європі