Крим - є частиною України, і тому в ході українського контрнаступу Крим - законна мета для ЗСУ, які відвойовують назад території України. Закономірно, що так чи інакше, ЗСУ будуть завдавати ударів по ворожих військових об'єктах у Криму, і кримчани, так само як і окупаційна влада, добре про це поінформовані.

І ось у ніч і ранок четверга, 15 червня, на території тимчасово окупованого Криму, нібито було збито та "заглушено" 9 безпілотних літальних апаратів. Згідно із заявою Сергія Аксьонова, "голови" Криму, на півострові постраждали кілька будинків. Докладніше про "атаку" на Крим інформує ТСН.

"Голова" Криму Сергій Аксьонов повідомив, що зафіксовано 9 випадків, коли БПЛА проникали на територію Криму. За його словами, 6 апаратів було збито за допомогою ППО в Криму, а 3 інших було "заглушено" і захоплено засобами радіоелектронної боротьби в Криму.

У Криму, в селі Докучаєве Красногвардійського району, один безпілотник детонував, пошкодивши кілька будинків. "Голова" Криму Аксьонов запевняє, що інцидент не призвів до жертв серед мирного населення.

Незважаючи на цю заяву, справжність подій у Криму залишається під питанням і міжнародні спільноти викликають на них сумніви. Деякі експерти стверджують, що такі висловлювання можуть мати політичні мотиви та цілі, які ставить перед собою "голова" Криму.

Тим часом, український контрнаступ ще не розпочався. Але цілком очевидно й очікувано, що ЗСУ зайдуть до Криму, щоби Крим звільнити.

Популярні новини зараз

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Читайте також:

У Росії спалахнула потужна ГРЕС, спалахнув цілий енергоблок. Що відомо

Це відплата: ЗСУ завдали потужних ударів по окупантам. Відразу мінус чотири роти та кілька складів

Кадиров не знаходить собі місця: поранено його найближчого друга і помічника. Все сталося в Україні