Стало відомо, що колишнього народного депутата Верховної Ради Тараса Чорновола облили зеленкою, кинули у смітник і називали зрадником українського народу. Причиною нападу на скандального екс-нардепа нібито стало те, що він обізвав наречену загиблого Героя України Да Вінчі.

Так, Тарас Чорновіл у своєму Telegram-каналі розкритикував появу Аліни Михайлової в інтерв'ю з журналісткою Яніною Соколовою.

«...Давайте зробимо так, щоб ще й обмежені Зеленським у трансляції канали також лише зелених і підолигархічних шм*р показували» , — йшлося у його повідомленні.

Після інциденту Тарас Чорновіл в ефірі «Прямого» заявив, що його на виході з дому оточили близько 20 людей, «почали смикати, кричати» та звинувачували його у повідомленні, яке ображає Аліну Михайлову — депутата Київради, українську військову, керівника медичної служби «УЛЬФ », дівчину загиблого Героя України Дмитра Коцюбайла («Да Вінчі»).

«А далі було дуже багато крику. Ніхто з них не хотів слухати. Основна маса, понад 20 осіб, були старшокласникам, як виглядає. Їхнє завдання – відбути масовку. Реально до мене пристали двоє людей» , — заявив Чорновіл.

Він розповів, що на місце прибула поліція, правоохоронці опитують свідків. Сам Чорновіл заявив, що це була "персональна помста керівника Офісу президента" Андрія Єрмака.

Популярні новини зараз

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Читайте також:

Путіна перекрутить: Україні віддадуть конфіскований у Росії літак-гігант Ан-124 "Руслан"

У Путіна вже не залишилося шансів: крах у Росії вже почався, Кремль в агонії

Буде справжнє пекло: Крим залишиться без води через Путіна, людей уже попередили