Кожен чоловік іноді здатний проявляти агресію, яка може бути викликана нестачею часу, завантаженістю, стресом і негативними емоціями. От тільки якщо людина, лаючись з кимось, вихлюпує свої гнів і лють у громадському місці, то тут допомогти може вже не психолог, а виключно співробітники поліції. Особливу огиду викликають чоловіки, які намагаються вдарити чи образити жінку з дитиною. Подібна НП у ніч на 13 червня сталася у Києві.

Так, стало відомо, що в Оболонському районі столиці під час повітряної тривоги агресивний чоловік напав на жінку з дитиною, яка прямувала до укриття.

Про це повідомили у прес-службі столичної патрульної поліції.

Відомо, що правоохоронці вже затримали хулігана та передали його слідчим для подальшого з'ясування всіх обставин.

За словами правоохоронців, у ніч на 13 червня до них надійшов виклик про невідомого чоловіка в неадекватному стані, який побив перехожу і ховався під автомобілями. Коли наряд поліції прибув на місце НП, то зловмисник заліз на дах автомобіля та звідти нецензурно висловлювався у бік інспекторів.

"Поліцейські за лічені хвилини прибули на місце події, де до них звернулася потерпіла. Вона розповіла, що прямувала з дитиною до укриття, як раптом з кущів вибіг невідомий, повалив його на землю і завдав тілесних ушкоджень. Громадянці вдалося вирватися і втекти", – розповіли у прес-службі.

Популярні новини зараз

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Патрульні обстежили прилеглі території та виявили нападаючого, описаного постраждалою жінкою. Чоловік заліз на дах припаркованого автомобіля та нецензурно висловлювався, перебуваючи в агресивному стані. Зловмисника було затримано та передано слідчим.

Читайте також:

Путіна перекрутить: Україні віддадуть конфіскований у Росії літак-гігант Ан-124 "Руслан"

У Путіна вже не залишилося шансів: крах у Росії вже почався, Кремль в агонії

Буде справжнє пекло: Крим залишиться без води через Путіна, людей уже попередили