Благодійний фонд From Heart надає можливість українцям отримати гуманітарну допомогу у вигляді безкоштовних продуктових наборів, що є дуже актуальним в умовах війни.

Докладніше про те, як отримати безкоштовні продуктові набори та хто може претендувати на безкоштовні продуктові набори, інформує фонд From Heart у мережі Instargam.

Повідомляється, що безкоштовні продуктові набори можуть отримати внутрішні переміщені особи та мешканці населених пунктів, які перебувають у зоні воєнних дій.

Щоб отримати безкоштовні продуктові набори, необхідно написати повідомлення на електронну пошту fromheartua@gmail.com та вказати ПІБ, кількість членів сім'ї, населений пункт та контактний номер телефону. Крім того, потрібно надіслати прописку та довідку ВПО. Якщо в місті йдуть бойові дії, то для отримання безкоштовних продуктових наборів необхідно вказати номер відділення Нової пошти.

Безкоштовні продуктові набори надсилають заявникам поштою, а після отримання безкоштовних продуктових наборів необхідно надіслати фотозвіт як підтвердження отримання безкоштовних продуктових наборів. From Heart також підтримує військових на передовий, лікарні та дитячі будинки, у тому числі безкоштовними продуктовими наборами.

Сьогодні Фонд надсилає безкоштовні продуктові набори людям, які заповнили заявки в зимовий час. Проте кількість заявок на допомогу дуже велика, тому термін очікування сягає кількох місяців. Для отримання більш детальної інформації про роботу благодійного фонду та можливі способи допомоги необхідно звернутися через Instagram-сторінку фонду.

Популярні новини зараз

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

Оточення Путіна загнало його в пастку, крах неминучий: що відбувається у Кремлі

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Така допомога у вигляді продуктових наборів є важливим і необхідним елементом для багатьох людей, які зіткнулися з наслідками війни в Україні, і вона зможе змінити їхнє життя на краще.

Читайте також:

Можете залишитися без пенсії, якщо є борги з комуналки. Що потрібно знати

Цього довго чекали всі водії: у "Дії" з'явилася потужна функція

Будьте готові: за борги по комуналці блокуватимуть ваші гроші у банках