У РФ вже потроху починають говорити правду про війну в Україні. Так, наприклад, у прямому ефірі один із російських опозиційних політиків закликав росіян обрати нового президента РФ, щоб нормалізувати відносини з цивілізованими країнами світу, а Маргарита Симоньян заявила про заморожування воєнних дій задля проведення "справедливих референдумів". Тим часом, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков не відходить від завченого кілька місяців тому тексту.

Так, в одному з останніх інтерв'ю пропагандистському каналу "Росія" речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що альтернативи "спецоперації" у Москви немає, тому РФ "треба доробити свою справу до кінця".

"Нам треба знати свою справу, робити свою справу і доробити свою справу до кінця. Ми не маємо іншої альтернативи", - видав спікер Кремля.

Цією фразою Пєсков, схоже, заявив, що у Кремлі не мають наміру визнавати власну поразку і силами ще тисяч російських мобілізованих продовжать війну проти України.

Водночас, Пєсков поскаржився на військову допомогу Заходу Києву, яка постійно заважає Москві "закінчити розпочате".

За його словами, коли Києву нададуть ракети дальністю 500 км, то розпочнеться чергова хвиля ескалації, оскільки така дія "приведе до чергового витку у спіралі нагнітання напруженості".

"Це зайвий раз, напевно, зобов'язує нас бути більш зібраними, сильнішими, мобілізованішими. Продовжувати розпочату справу", - сказав прес-секретар президента РФ Володимира Путіна.

Популярні новини зараз

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Показати ще