Державна компанія "Укрзалізниця" повідомила про заплановані капітальні ремонти шляхів та зміни у розкладі для деяких рейсів до західних регіонів України.

Детальніше про новий графік руху поїздів повідомила прес-служба "Укрзалізниці" у своєму Telegram .

Повідомляється, що обмеження "Укрзалізниці" зачеплять низку пасажирських поїздів "Укрзалізниці" для перегону Яремче – Микуличин, де заплановано ремонтні роботи в період з 11 по 23 червня.

Поїзд "Укрзалізниці" №55/56 Київ – Рахів, а також №95/96 Київ – Рахів – Київ, №6/5 Запоріжжя – Ясіня – Запоріжжя та №15/16 Харків – Ясіня – Харків будуть обмежені "Укрзалізницею" з напрямком в Івано-Франківськ.

Рейси №26/25 Одеса – Рахів, №235/236 Одеса – Рахів, №130/129 Кременчук – Ворохта та №149/150 Полтава – Ворохта також обмежені "Укрзалізницею" у напрямку до Чернівців.

Крім того, пасажирам "Укрзалізниці" слід враховувати зміни при купівлі квитків та актуалізувати графік рейсів "Укрзалізниці". Передбачається, що ремонтні роботи "Укрзалізниці" буде завершено до 24 червня. Компанія "Укрзалізниця" просити вибачення у пасажирів "Укрзалізниці" за доставлені незручності. Актуальні новини та розклад поїздів "Укрзалізниці", а також зміни у маршрутах "Укрзалізниці" читайте на сайті або уточнюйте у касах на вокзалах.

Популярні новини зараз

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Показати ще

Читайте також:

Це треба знати: Укрзалізниця змінила правила повернення грошей за квитки

Оце сюрприз: виявляється, на потяги Укрзалізниці можна оформити 10% знижки. Але не всі цим користуються

Можна одержати 16 тисяч гривень соціальної допомоги. Що потрібно знати та як оформити заявку