Ні для кого не є секретом, що у війні Росії з Україною намітилася нова тенденція. Ще б пак, українська столиця практично щоночі піддається російським повітряним атакам. Так, лише за травень удари по Києву завдавалися 18 разів. І це, стверджує військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, ще не межа.

Багато експертів упевнені, що росіяни завдають безліч ударів по Києву від власного безсилля. Ще б пак, Шойгу нічого не може протиставити наступу ЗСУ, знайти логістичні ланцюги поставок, а тому росіяни вирішили залякати до смерті мирних жителів української столиці.

А ось військовий експерт Олександр Коваленко, якого багато хто знає під ніком ZLOY_ODESSIT, упевнений, що масовані удари РФ по Києву можуть бути пов'язані з бажанням окупантів РФ довести те, що ЗРК Patriot нібито не здатні перехоплювати їхні ракети.

"Для цього було завдано удару "Кинжалами", вони були впевнені, що цю ракету неможливо було перехопити. Але ця впевненість виявилася блефом, її перехопили і знищили, після чого росіяни вдарили "Іскандерами", які теж були знищені", - цитує його ТСН . .

Експерт каже, що це стало великою рекламою для ЗРК Patriot, нищівним репутаційним ударом по російському ракетобудівництву.

"Водночас з'явилося документальне підтвердження того, що в Херсонській області було знищено С-400. Росіяни намагаються вийти з цієї репутаційної ганьби, тому продовжуватимуть тиснути ударами по Києву, щоб хоч якось досягти своєї мети, щоб знищити хоча б одну встановлення", - зазначив він.

Популярні новини зараз

Восени їх захоче спробувати кожен: рецепт найсмачніших млинців з крабовими паличками - про м'ясо ви забудете

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Потап розповів про вагітність Настя Каменських і дітей: хоче і хлопчиків, і дівчат

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

На запитання, скільки ракет готові витратити для цього росіяни, Коваленко відповів так: "Вони готові завдавати ударів по максимуму. Червень ще буде спекотним для України".

Читайте також:

Все, чим можуть нас здивувати: Жданов розповів, чого очікувати від ракетних ударів

Путін буде в ударі: військовий експерт розповів, що відбувається у Кремлі

Бої перейшли на територію Росії, війська Путіна біжать