Нещодавно екс-президент США Дональд Трамп заявляв, що знає спосіб завершити війну "за 24 години". При цьому він постійно ухиляється від відповіді, чи хоче він перемоги України, і відмовився називати Путіна військовим злочинцем. Трамп також неодноразово обурювався, що Штати надають Україні надто багато зброї.

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що "не зрозумів" слова колишнього президента США Дональда Трампа про те, що він завершив би повномасштабну війну за одну добу, посадивши Київ і Москву за стіл переговорів.

Про це сказав Зеленський в інтерв'ю WJS.

Зеленського запитали, наскільки він переймається впливом майбутніх виборів у США на допомогу Україні і хотів би з цих міркувань завершити війну на той час.

"Звичайно хотілося б завершити війну якнайшвидше. Це не пов'язано з адміністрацією - буде вона така ж чи зміниться. Президент Байден - він президент під час повномасштабної війни, і він допоміг нам більше, ніж президент Трамп. Але при цьому треба розуміти, що тоді не було повномасштабної війни, і я не знаю, як діяв Трамп», – відповів Зеленський.

Він додав, що йому незрозуміла заява Трампа про те, що війну нібито можна було б завершити за одну добу.

Популярні новини зараз

Восени їх захоче спробувати кожен: рецепт найсмачніших млинців з крабовими паличками - про м'ясо ви забудете

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

"Я не зрозумів, чому Дональд Трамп говорив, що за 24 години посадив би Путіна та Зеленського за стіл переговорів і завершив війну. Він міг тоді це зробити, коли він був. Але цього не сталося. Так, питання було не таке гостре – тому що не було повномасштабного вторгнення. Але було окуповано наші території", – зазначив президент.

Зеленський визнав, що в такій ситуації, в якій перебуває Україна, можливі зміни турбують, бо ситуація може змінитися і на краще, і на гірше.

Читайте також:

Все, чим можуть нас здивувати: Жданов розповів, чого очікувати від ракетних ударів

Путін буде в ударі: військовий експерт розповів, що відбувається у Кремлі

Бої перейшли на територію Росії, війська Путіна біжать