Після початку великої війни в Україні російська влада, розраховуючи на легкість захоплення України, зовсім запустила безпеку власних кордонів. У Кремлі зовсім не очікували, що війна може перекинутися на територію Російської Федерації, а тому безтурботно сприйняли зміцнення рубежів у російських областях.

Цьому є живе підтвердження періодичних вилазок Російського добровольчого корпусу (РДК) на територію областей Російської Федерації, зокрема Білгородщину.

Нещодавно в мережі з'явилося відео інтерв'ю засновника та командира Російського добровольчого корпусу (РДК) Дениса Нікітіна, який розповів, як легко було потрапити до підрозділу Російського добровольчого корпусу (РДК) на територію Білгородщини.

Під час інтерв'ю засновник та командир Російського добровольчого корпусу (РДК) Денис Нікітін розповів, що йому було складніше проникнути на інтерв'ю, ніж на територію Білгородщини у Російській Федерації. Бабуся-вахтарка в будівлі, де засновник і командир Російського добровольчого корпусу (РДК) Денис Нікітін давав інтерв'ю, більше перешкоджала проникненню до будівлі засновнику та командиру Російського добровольчого корпусу (РДК) Денису Нікітіну, ніж російські прикордонники на кордоні Білгородщин.

За словами засновника та командира Російського добровольчого корпусу (РДК) Дениса Нікітіна, на кордоні Білгородщини представникам Російського добровольчого корпусу (РДК) перешкоджала іржавий паркан та повалені дерева, але не живі люди. Засновник і командир Російського добровольчого корпусу (РДК) Денис Нікітін зазначив, що не очікував такого "зміцнення" в країні, яка здійснила військове вторгнення на територію іншої держави.

Все сказане засновником та командиром Російського добровольчого корпусу (РДК) Денисом Нікітіним свідчить про те, що Російська Федерація відправила всю техніку та всіх боєздатних військових на фронт в Україну, фактично залишивши кордони Російської Федерації без захисту. І ця інформація може бути дуже корисною для третіх країн.

Популярні новини зараз

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Восени їх захоче спробувати кожен: рецепт найсмачніших млинців з крабовими паличками - про м'ясо ви забудете

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Читайте також:

У Кремлі вже почалася паніка перед ударами ЗСУ: просять росіян бути тверезими щодня

Нарешті дійшло: Лавров уже заговорив про повний розпад Росії

Переворот у Росії: на центральних ТВ-каналах вже оголошують, що настав час міняти Путіна. Відео