Стало відомо, що агрономи з КНР навчилися вирощувати огірки з максимальною віддачею, тепер, завдяки простому добриву, збирають з одного куща по 10 кілограм плодів. Так, китайці переконалися, що завдяки органіці рослини стають міцними, стійкими до хвороб, а також значне підвищення показників урожайності. Ґрунт насичується корисними речовинами, змінює свою структуру.

Отже, для створення підживлення по-китайськи потрібен курячий і кролячий послід у рівних пропорціях, який замочують у воді на п'ять діб.

важливо!

  • використовувати свіжі екскременти категорично заборонено через велику концентрацію сечової кислоти. Коріння огірків при цьому можуть одержати сильні опіки.
  • знизити їдкість фекалій вдасться, якщо викласти їх на короткий період просто неба: сечова кислота почне випаровуватися, а сировина стане безпечною для використання.

Після 5 діб концентрат розводять у воді: на кожну півлітра потрібно буде десять літрів чистої води.

Але це ще не все. Знадобиться 250 г золи, 50 г мінерального преміксу для тварин, 100 г крохмалю та 70 г рибного борошна.

Усі ці компоненти перемішують і потім поливають таким розчином рослини. На один кущ знадобиться приблизно 300 мл розчину. Важливо уникнути перенасичення корисними речовинами, інакше огірки можуть бути дуже великими, жорсткими, несмачними.

Популярні новини зараз

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Перший раз огірки потрібно підгодувати цією китайською сумішшю з появою першого зав'язі.

Зазначимо, що запропонований засіб, внесений у ґрунт, діє кілька років через тривалий період розпаду поживних речовин. При цьому змінюється структура ґрунту, що сприяє збільшенню врожайності.

Читайте також:

Розповів сусід по дачі: тихенько кладу в лунку для огірків по яйця. Дружина не встигає консервувати врожай

Перші відра врожаю будуть вже у червні: спробуйте цей простий розчин для підживлення огірків

Огірки будуть гіркими і несмачними: що ні в якому разі не можна садити з ними поряд