17 травня 2023 року видання Business Insider оприлюднило схеми та креслення так званого "палацу Путіна" під Геленджиком. Як виявилось, під палацом є 16 підземних поверхів, де знаходяться укріплені приміщення та тунелі, а ліфт із будівлі спускається на глибину близько 50 метрів. За оцінкою експертів, два окремих тунелі шириною 6 метрів і довжиною 40 і 60 метрів оточені 40-сантимеровим шаром бетону і можуть витримати навіть пряме влучення бомби. Верхній тунель виходить на схил піщаної дюни, нижній, довший - безпосередньо на берег Чорного моря. Не дивно, що після такої інформації, в Мережі почалися спекотні дебати, чи врятує цей бункер російського президента Володимира Путіна, коли його режиму настане кінець.

Так, 18 травня в ефірі національного телемарафону, який транслював телеканал "Рада", представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов заявив, що коли в Росії розпочнуться масштабні процеси, то російський диктатор Володимир Путін не врятує мережу його бункерів.

За словами Юсова, українській розвідці відомо про бункерну мережу російського президента.

"Звичайно інформація про всю бункерну мережу (Путіна, – ред.) присутня, нічого тут таємного немає. Однак, якщо хтось думає, що можна на якусь пару поверхів нижче спуститися і сховатися – ні, не можна, реальність наздожене і там ", - сказав він.

Крім того, Юсов наголосив, що загроза для російського диктатора Путіна йтиме не обов'язково від ракет та боєголовок.

"Ні. Йдеться про значно стрімкіші і масштабніші процеси на території вже самої РФ. Бункери не допоможуть", – заявив представник ГУР.

Коли журналісти уточнили в Юсова, чи часто диктатор РФ залишає бункер, представник ГУР відповів, що це відбувається регулярно. Однак він натякнув, що зараз не можна бути на 100% упевненими, що Путін ще живий і замість нього не виходять на публіку двійники.

Популярні новини зараз

Оточення Путіна загнало його в пастку, крах неминучий: що відбувається у Кремлі

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

До речі, згадав у своїй промові Юсов та Адольфа Гітлера, назвавши його останнім із відомих світових злочинців, який у всіх теж насамперед асоціюється з бункерами та підвалами.

"Чим закінчилася історія Адольфа Гітлера всім відомо. І починалося воно схоже: манія величі і таке інше. І ось сьогодні колективний Путін замість того, щоб говорити про перспективи розвитку, "вилетів" з "Великої вісімки", обклався санкціями і тепер думає, який бункер глибше та краще викопати", – заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

Читайте також:

Щось відчуває: Путін наказав відбирати у росіян цигарки та льодяники. ЗМІ розкрили дивні деталі

Це вже кінець: Пригожин заявив, що ЗСУ майже повністю знищили "Вагнер"

Це вже поразка: Китай розлютився на Путіна через "Кинжал", який збила Україна