Українські пенсіонери 2023 року зможуть розраховувати на нові надбавки до пенсійних виплат.

Докладніше про нові надбавки для українських пенсіонерів інформує Главред.

Так, українські пенсіонери, які досягли 80-річного віку та старші, продовжуватимуть отримувати доплату до пенсійних виплат, що є гарною новиною для українських пенсіонерів.

На сьогоднішній день в Україні діє ціла низка програм підтримки українських пенсіонерів із мінімальною пенсією. Останнім часом держава кілька разів підвищувала розміри пенсійних виплат та запровадила доплату до пенсій за віком.

Так, пенсіонери віком від 80 років і старші продовжуватимуть отримувати доплату до пенсії у розмірі до 570 гривень. Особи, які досягли віку від 75 до 80 років, матимуть до 456 гривень, а ті, кому від 70 до 75 років, можуть розраховувати на доплату до 300 гривень.

"На сьогодні орієнтовно 4 мільйони пенсіонерів отримують пенсію у розмірі від 3 до 4 тис. гривень завдяки цим заходам", - повідомили у Комітеті Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, посилаючись на дані Міністерства соціальної політики України.

Популярні новини зараз

Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

Потап розповів про вагітність Настя Каменських і дітей: хоче і хлопчиків, і дівчат

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Кількість пенсіонерів Україні на 1 січня 2023 року перевищує 10,6 млн. Надбавки до пенсійних виплат допомагають підвищити комфорт українських пенсіонерів та забезпечити їм гідні умови життя. Розширення програм підтримки українських пенсіонерів є важливим внеском у створення сталої та соціально відповідальної громадської системи в Україні.

Читайте також:

Мало не здасться: на українців чекають потужні штрафи за те, що приховали "ліві" гроші

Штрафи та підвищений податок: ФОПам готують літній сюрприз. До чого готуватися

За один раз одразу 8,5 тисячі гривень: будь-який українець може зіткнутися з новим штрафом