Білоруський диктатор Олександр Лукашенко, який з'явився на параді в Москві 9 травня 2021 року, викликав у багатьох занепокоєння своєю поведінкою, яка вказувала на проблеми зі здоров'ям у Лукашенка.

Докладніше про те, що ж відбуватиметься з Лукашенком, інформує Главред, посилаючись на заяви екс-міністра культури Білорусі, опозиційного політика Павла Латушка.

Та й сам зовнішній вигляд у Лукашенка був явно не найкращим, і Лукашенко навіть не зміг пройти кількасот метрів до місця покладання квітів. На руці в Лукашенка був помічений бинт. Латушко заявив, що не знає, де знаходиться Лукашенко та який стан здоров'я Лукашенка.

"У нього (Лукашенко - ред.) справді проблеми зі здоров'ям... Ми вперше за 29 років побачили, що на головному у його розумінні заході він не виступає публічно і не сказав навіть слова, проходячи до автомобіля", - заявив Латушко.

За словами опозиціонера, проблеми Лукашенка пов'язані з ногами, оскільки Лукашенко був єдиним гостем Кремля, якому довелося попросити транспорт охорони Путіна, щоб перейти на Червону площу. Латушко також стверджує, що у Лукашенка проблеми з хребтом, які разом із проблемами з колінним суглобом роблять стан Лукашенка критичним.

Хоча деякі чутки пов'язують стан Лукашенка із COVID-19 та грипом, Латушко спростовує цю інформацію, вказуючи на те, що Путін не допустив би Лукашенка на близьку відстань, якби він справді був інфікований.

Популярні новини зараз

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Після параду Перемоги Лукашенко і справді не з'являвся ні публічно, ні кулуарно. Це може говорити про те, що Лукашенко справді хворий і зараз перебуває на лікуванні.

Читайте також:

"Він був разом із нами": у Путіна пояснили, чому Лукашенко раптово зник після параду

Лукашенку з параду забрала реанімація. Чим його почастував Путін на день перемоги?

Лукашенко терміново зібрав силовиків, заявивши про серйозну небезпеку. Щось відчуває