Нещодавно президент України Володимир Зеленський заявив, що в планах ЗСУ обов'язкова деокупація Криму, а росіяни тікатимуть з півострова швидше, ніж з тимчасово окупованих Донеччини та Луганщини. І справді, на півострові останнім часом все частіше відбуваються різні вибухи, натякаючи окупантам на швидкий контрнаступ.

Так, відповідаючи на запитання журналістів 24 каналу , речник ОК "Південь" Наталія Гуменюк заявила, що в тимчасово окупованому Криму зараз панують панічні настрої - вороги пакують "валізи".

І це незважаючи на те, що росіяни базуються у Криму вже понад 9 років. За цей час окупанти цілеспрямовано перетворили чудовий курорт на військову базу.

За словами Гуменюк, зараз у мережі множаться Телеграм-канали, які повідомляють, де і що летить, інформують про протидію БпЛА, надають рекомендації, як перейти в укриття та не постраждати під час ракетної небезпеки – і це непрямі ознаки того, що рівень тривожності дуже високий.

Метушляться і окупанти, які хвилюються не лише за себе, а й за намародоване майно. Вони намагаються переправити свої машини та вкрадені речі на територію Росії. Перекриття Кримського мосту їх дуже стурбувало, оскільки не всі встигли вивезти намородерене майно.

Популярні новини зараз

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

За словами Гуменюк, окупанти намагаються вишукувати альтернативні способи об'їзду, потрапляючи до зони нашого вогневого контролю. А напрямок руху росіян "дуже схожий на напрямок руху російського військового корабля".

"Бачимо, що росіяни продовжують пакувати "валізу", яка допоможе їм знайти вокзал та Росію", - підсумувала Гуменюк.

Читайте також:

Світитимуться ночами: російські солдати ловили рибу прямо їхнього резервуару для охолодження реактора ЧАЕС

"Цього року не закінчиться": американський генерал засмутив прогнозом про настання миру в Україні

Пєсков вже не витримав і розповів про страх Путіна: "Все дуже напружено"