Українські громадяни, які постраждали від агресивних дій Російської Федерації, продовжують отримувати допомогу як від держави, так і міжнародних організацій.

Однією з таких організацій є Червоний Хрест, який днями оголосив про поновлення виплат ветеранам, які отримали інвалідність І та ІІ групи, у розмірі 16 тисяч гривень. Загалом на території України таких громадян налічується понад 25 тис. осіб. Докладніше про це інформує сайт Міністерства ветеранів.

Міністерство ветеранів повідомило на своєму офіційному сайті про другий етап прийому заявок, який було завершено минулого місяця. Наразі проводиться перевірка отриманих заявок. Кошти виділятимуться громадянам поетапно протягом чотирьох місяців.

Якщо людина вже отримала перші виплати, їй не потрібно подавати повторну заявку. Виплати будуть здійснюватися щоп'ятниці до 7 липня 2023 року.

Щоб подати заявку на отримання виплат, необхідно зареєструватися на сайті eveteran.gov.ua , перейти до розділу «Надання підтримки особам з інвалідністю внаслідок війни», пройти процедуру ідентифікації та автентифікації, вказати особисті дані та перевірити міжнародний номер.

Таким чином, громадяни України, які отримали інвалідність внаслідок війни, можуть розраховувати на додаткову допомогу та підтримку від держави та міжнародних організацій, які не залишають уразливих верств населення без уваги та піклування.

Популярні новини зараз

Оточення Путіна загнало його в пастку, крах неминучий: що відбувається у Кремлі

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Читайте також:

На тисячу гривень більше – пенсіонерам виплатять додаткові гроші. Хто у списку

Податок на городи: хтось може не платити гроші. Підписано важливий закон

Ціна встановлена ​​на весь рік: скільки українці платитимуть за газ у своїх квартирах