У ніч із 28 на 29 квітня на Київському шосе у підмосковному Наро-Фомінську сталася масова ДТП: КамАЗ протаранив шість легкових машин, що стояли на світлофорі. НП сталася о 1:25 за московським часом.

Як заявили правоохоронці, на 72 км Київського шосе під час повороту на вул. Московська м. Наро-Фомінськ водій вантажного автомобіля КамАЗ скоїв зіткнення з легковими автомобілями, що стоять на світлофорі. Один із них особливо сильно постраждав, перетворившись на купу зруйнованого металу.

В результаті 4 пасажири одного з автомобілів, у тому числі двоє дітей 10 та 7 років, отримали тілесні ушкодження несумісні з життям.

Телеграм-канал "112" оперативно опублікував список загиблих у цій ДТП. Серед них Алексєєва М. 1992 року народження, Анонченко Ю. 1957 року народження та двоє дітей 2012 та 2015 року народження. Імена дітей не уточнюються.

До лікарні з багатьма опіками госпіталізували 31-річного Анонченка О.

В обставинах того, що сталося, розбиралися поліція і прокуратура, на місце події виїжджав місцевий заступник прокурора Григорій Кучеров.

Популярні новини зараз

Оточення Путіна загнало його в пастку, крах неминучий: що відбувається у Кремлі

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Проти водія вантажівки, за участю якої сталася масова ДТП на Київському шосе в підмосковному Наро-Фомінську, порушили кримінальну справу за "порушення правил дорожнього руху та експлуатації транспортних засобів, що спричинило необережність смерть двох або більше осіб".

Обвинуваченому загрожує до семи років позбавлення волі.

До речі, тиждень тому там-таки, на Київському шосе, сталася ще одна масова ДТП. Тоді зіткнулися шість машин, одна людина загинула, ще одна зазнала тяжких поранень. На місце спрямовували вертоліт санавіації.

"Колись Київське шосе було дорогою смерті: без освітлення, без огородження, траплялися виїзди на зустрічну смугу. Як могло статися таке на вже реконструйованій ділянці? Мабуть, швидкість була перевищена", - написав мешканець Наро-Фомінська в одному з районних чатів.

"Який жах! Співчую сім'ям та дітям загиблим. На дорозі потрібно завжди зберігати пильність, навіть у нічний час, коли здається, що ніхто не їздить", - додала інша мешканка міста.

Читайте також:

У США вже розповіли, що після ударів ЗСУ буде Кримським мостом

Потужний удар по Путіну: ще одна країна ЄС зробила сюрприз Кремлю. Такого ще не було

Щось уже починається: за загадкових обставин не стало друга Лукашенка

Жінка провела 500 днів у печері, вийшла звідти і ошалела від змін у світі