У ніч на 29 квітня у Козачій бухті Севастополя сталася масштабна пожежа. Зараз на місці НП працюють 18 пожежних розрахунків та 60 пожежних.

Як повідомив так званий "губернатор" міста Михайло Развожаєв, спалахнув резервуар з паливом. За його словами, причиною пожежі стала атака двох українських безпілотників.

"Горить резервуар з паливом у районі вулиці братів Манганарі у мікрорайоні Козача Бухта. За попередньою інформацією спалах стався через влучення БПЛА", - написав російський голова Севастополя Михайло Развожаєв.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що БПЛА підлетіли із боку мису Фіолент.

При цьому ніхто з українського боку поки не взяв відповідальності за загоряння нафтобази в Козачій бухті.

Пожежі в Севастополі спочатку було присвоєно 4 ранги - найскладніший з усіх можливих. Не дивно, що на місці пожежі зібралося керівництво міста.

Популярні новини зараз

Оточення Путіна загнало його в пастку, крах неминучий: що відбувається у Кремлі

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Відомо, що оперативний штаб очолив особисто так званий "губернатор" міста Михайло Развожаєв разом із начальником головного управління МНС із Севастополя Олексієм Рохліним. На місце НП також були викликані вріо начальника УМВС Росії по Севастополю, полковник поліції Олександр Михайлов та прокурор міста Максим Жук.

Щоб уникнути паніки серед населення, влада Криму вже почала переконувати людей, що ця пожежа ніяк не вплине на ситуацію із постачанням паливом Севастополя. Так, за словами так званого "губернатора" міста Михайла Развожаєва, резервуари, що спалахнули, не були задіяні для поставок пального на автозаправні станції.

Станом на 10:00 відомо, що пожежу локалізовано, а ось загасити спалах Розводжаєв обіцяє до 18:00. За його словами, резервуари, що знаходяться поряд з цистернами, що горять, постійно охолоджують.

Читайте також:

У США вже розповіли, що буде після ударів ЗСУ Кримським мостом

Потужний удар по Путіну: ще одна країна ЄС зробила сюрприз Кремлю. Такого ще не було

Щось уже починається: за загадкових обставин не стало друга Лукашенка

Жінка провела 500 днів у печері, вийшла звідти і очманіла від змін у світі