Не так давно багато галасу наробив аудіозапис розмови російського олігарха азербайджанського походження Фархада Ахмедова та російського продюсера Йосипа Пригожина. Тепер же набула розголосу розмова нібито між російським мільярдером Романом Троценком та бізнесменом Миколою Матушевським, де повідомляється, що дорога Росія "опинилася в лапах якихось мудил".

Сам факт оприлюднення цих розмов говорить про те, що в Росії у Путіна вже немає абсолютної підтримки. Таку думку в ефірі Апостроф TV висловив ексрадник очільника МВС Володимир Мартиненко.

"Тут немає абсолютної підтримки, як це намагаються подавати різні російські пабліки, посилаючись на дослідження. Тут мова йде про те, що отакі невдоволення зростають не тільки серед найнижчих шарах російського населення, а й, в тому числі, серед олігархів. І це звичайно показник підготовки до того, що владу в Російській Федерації будуть змінювати, фінансувати ці процеси є кому, і я впевнений, що там вже з’явилися ті, хто озвучує свої амбіції на владу", - заявив Мартиненко.

Він наголосив, що підсилити ці процеси може створення регіональних армій та приватних військовиї компаній, що дасть можливість включити в ці протистояння збройні формування в різних проявах.

"Це призведе звичайно до громадських протистоянь всередині Російської Федерації, давайте говорити прямим текстом – це призведе до громадянської війни. Ми дуже скоро цю ситуацію побачимо – набагато скоріше, ніж це можна прогнозувати.", - резюмував ексрадник очільника МВС.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Показати ще

Путіна відмовилися садити у в'язницю: одна з країн зробила несподівану заяву

Вогняне пекло накриває Росію: сотні будинків згоріло, неба не видно через полум'я та дим.