Нещодавно у мережі супермаркетів "АТБ" з'явилася можливість купувати товари за спеціальними зниженими цінами. І все це – для власників карток Ощадбанку.

Докладніше про це інформує сайт 5692.com.ua.

Прес-служба Ощадбанку озвучила всі важливі деталі, які варто знати, щоби скористатися спільною пропозицією. Але найголовніше – це цифрова карта АТБ, яку Ви можете легко оформити та економити більше.

Ця карта може бути оформлена онлайн безплатно за кілька хвилин, забезпечуючи доступ до економії під час покупок в "АТБ". Це чудовий спосіб заощадити на більш ніж 600 акційних товарах, які знаходяться у постійній наявності.

Знижки на ці товари становлять 5%. Це один зі способів, якими Ощадбанк позбавляє власників картки від додаткових витрат, водночас допомагаючи їм заощаджувати більше на покупках. Крім того, при попаданні на регулярні акції "АТБ" власники картки можуть отримати знижку до 50% на популярні товари.

Ощадбанк детально надає інформацію про процес оформлення картки АТБ на своєму сайті, підрозділ "Цифрова картка АТБ". Там можна знайти всі необхідні відомості про умови та переваги, які надає картка власникам-клієнтам банку.

Популярні новини зараз

Потап розповів про вагітність Настя Каменських і дітей: хоче і хлопчиків, і дівчат

Це просто блаженство під картоплю: рецепт маринованого малосольного оселедця по-голландськи - це потрібно спробувати

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Таким чином, будь-який власник картки від Ощадбанку може отримати всі переваги економії на покупках у "АТБ", використовуючи картку АТБ, спеціально оформлену в Ощадбанку.

Читайте також: