Дуже часто орхідею відносять до "енергетичних вампірів". Ще б пак, фахівці з фен-шуй стверджують, що орхідея забирає всю енергію, знижує працездатність і активність у тих, хто живе з нею в одному будинку. При цьому ще й важливо якого кольору квітка.

Виявляється, білі сорти орхідей дуже позитивно позначаться на стосунках усередині сім'ї. Виявляється, біла орхідея здатна змінити спосіб мислення молодих членів сім'ї і несподівано для всіх вони прислухатимуться до дорослих, спираючись на їхню мудрість і досвід.

При цьому яскраво-червоні квіти посилять привабливість і продовжать молодість своїй володарці, якщо ставити їх з південного боку житла.

А от якщо в сім'ї є постійні сварки між братами та сестрами, то потрібно придбати рослину з ніжно-рожевими бутонами . Стверджується, що поява такої орхідеї призведе до того, що "ворогуючі" брати і сестри почнуть поступатися один одному, приймаючи рівність між ними незалежно від віку та статусу;

Бежева рослина стане символом тривалих стосунків. Воно дозволить подружжю не забувати про взаємовиручку та зберігати почуття прихильності.

Бордова квітка зможе змінити ставлення людини до думки оточуючих. Думки про те, що подумають інші, все рідше з'являтимуться в голові, що позитивно позначиться на самооцінці.

Популярні новини зараз

Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Це просто блаженство під картоплю: рецепт маринованого малосольного оселедця по-голландськи - це потрібно спробувати

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Показати ще

Орхідея кольору фуксії спрямовуватиме людину в її професійній діяльності. Він зможе без особливих зусиль заробляти достатньо грошей для життя без потреби.

А ось чорна орхідея стане магнітом для негативу. Завдяки цьому в приміщенні покращиться атмосфера, з'явиться робоча обстановка, нічого не відволікатиме увагу людини або дратуватиме її.

Читайте також:

Перестане цвісти: названі головні помилки, які загрожують вашій орхідеї

Вікна їх погрожують: 6 речей, які не люблять орхідеї і перестають цвісти

Чому орхідею не можна ставити біля вікна, що виходить на захід. Розкрито секрет