У ході останніх подій щодо обміну військовополоненими, лідер Чечні Рамзан Кадиров повідомив про те, що з українського полону до Грозного повернулося 5 бійців "кадировського" підрозділу. Чеченські бойовики нібито були змушені здатися в полон через відсутність боєприпасів, через що були позбавлені можливості нападати та захищатися.

Докладніше про це інформує ТСН.

Джерело зазначає, що Кадиров відмовився від зустрічі з чеченцями, що повернулися. Більше того, глава Чечні висловився у зневажливому контексті про них, вважаючи, що "жодних причин потрапити в полон не повинно бути".

"Я вважаю, що чеченський воїн не повинен мати жодних причин опинитися в полоні. Виправдання можуть бути різні, але хай там як, воїн повинен довести, що він не мав іншого виходу. І довести це потрібно, повернувшись на передову", - заявив Кадиров.

Також він вимагає, щоб кадировці, що повернулися додому, неминуче повернулися назад на фронт в Україну. Таким чином Кадиров представив приклад повернутого з полону кадировця Киргиза Мусіханова, який, за словами Кадирова, потрапив у полон через поранення, але повернувся в дію після лікування.

Таким чином, Рамзан Кадиров ще раз наголосив, що честь та дисципліна – основа військової підготовки. Він наполягає на тому, що кожен солдат повинен бути добре підготовлений і вміти поводитися на полі бою, зберігаючи свої сили та боєприпаси.

Популярні новини зараз

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Показати ще

Читайте також: