Виявляється, у невеликих населених пунктах Одеської області можна купити недорогу нерухомість, а саме цегляний п'ятикімнатний будинок у селі Тузли поблизу Чорного моря за $6 тисяч.

Докладніше про це інформує Обозреватель.

Повідомляється, що в оголошенні про продаж зазначено, що будинок знаходиться в житловому стані, має центральний водогін, електроенергію, плиту, альтанку, мангал, автонавіс і терасу. Крім того, на ділянці будинку є великий виноградник та центральний водопровід.

Ділянку та будинок приватизовано, а документи про них перебувають у порядку. В оголошенні також наголошується, що це зручний район для життя, поряд знаходиться солоне озеро (лиман), на якому можна ловити рибу. Крім того, до морського пляжу лише 12 км.

Будинок має п'ять кімнат, водопровід, каналізацію, кухню, туалет та пічне опалення. В оголошенні зазначено, що вікна потребують заміни, але фасад будинку укріплений та не має тріщин. Також як плюс відзначається наявність всіх необхідних для життя меблів, які вже включені у вартість будинку. Варіант із меблями відмінно підходить для переселенців.

У цьому ж населеному пункті можна купити будинки, які знаходяться ближче до морського пляжу, за ціною вдвічі вищою (близько $10-12 тисяч), проте це все одно дуже доступна ціна порівняно з аналогічними пропозиціями на морському узбережжі. Наприклад, нерухомість у великих населених пунктах на морському березі коштує від $50 тис., а будинки в Одесі можуть оцінюватись у $100 тис.

Популярні новини зараз

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Таким чином, за $6 тисяч можна купити будинок у житловому стані, який може стати чудовим варіантом для проживання чи здачі в оренду у туристичний сезон. При цьому з огляду на доступність солоного озера і морського пляжу придбання такого будинку може стати відмінним вкладенням грошей у нерухомість.

Скріншот з Обозревателя

Скріншот з Обозревателя

Скріншот з Обозревателя

Скріншот з Обозревателя

Читайте також: