Знижки люблять усі – і це факт. Ще б пак, маркетологами доведено, що люди ніколи не відмовляться від подарунків та розпродажів, а залучена таким способом аудиторія легко переводиться в статус "постійний клієнт". Керівництво мережі супермаркетів "Сільпо" про це знає, тож зиск від нової акції оцінить кожен українець.

Так, стало відомо, що у період з 15 березня по 15 червня 2023 року всі абоненти "Київстар" отримають 15-кратне збільшення балів за програмою лояльності "Власний Рахунок" у мережі супермаркетів "Сільпо". Ці бали діятимуть упродовж двох тижнів.

Акція, щоправда, передбачена для тих, хто обслуговується у "Київстар" тільки за передоплатою. При цьому пропозиція поширюється на всі тарифні плани.

Для того, щоб скористатися перевагами акції від "Сільпо", абоненти мобільної мережі повинні підключити спеціальну послугу "Суперсила від Сільпо". Після цього клієнти отримують 15-кратне збільшення балів за програмою лояльності "Власний Рахунок", які діятимуть упродовж двох тижнів.

Абоненти, які активували "Суперсилу", зможуть вибрати необхідні продукти або побутові товари у програмі лояльності "Власний Рахунок", яка доступна через мобільний додаток. За будь-які покупки у супермаркетах "Сільпо" вони отримуватимуть додаткові бали протягом 14 днів.

До речі, акція також доступна для абонентів "Київстару", які раніше активували інші види "Суперсили" у своїх тарифних планах.

Популярні новини зараз

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще
  • Щоб активувати послугу "Суперсила від Сільпо", можна використовувати програму "Мій Київстар", набрати короткий номер 500 або комбінацію 50032#.
  • Абонент отримає SMS-повідомлення з персональним посиланням на мобільний додаток "Сільпо".
  • Його також потрібно встановити на свій смартфон, щоби можна було отримати бонуси.

Читайте також:

АТБ здивував українців: розпродаж продуктів за зниженими цінами Залишилось кілька днів

Vodafone розповів, як відключитися від усіх "лівих номерів". Тепер ніхто не потурбує

От і дочекалися: у Львові екскаватором знесли церкву московського патріархату