Великобританія дуже красиво та дипломатично показала всьому світу, як треба ігнорувати Кремль та путінських чиновників.

На 5 квітня призначено неформальне засідання Ради безпеки ООН щодо України, скликаного Росією.

На цьому заході у режимі відеозв'язку мала виступити спільниця Путіна - уповноважена з прав дитини Марія Львова-Бєлова. Саме її разом із президентом РФ мають заарештувати на підставі ордера, виданого Міжнародним кримінальним судом за злочини проти українських дітей.

Великобританія вирішила не слухати нісенітниці, які почне розповідати спільниця Путіна і просто заблокувала інтернет-трансляцію неформального засідання Ради безпеки ООН Україною.

"Їй не слід надавати платформу ООН для поширення дезінформації. Якщо вона хоче відповісти за свої дії, вона може це зробити в Гаазі", - зазначив представник британської місії ООН, якого цитує УП .

Львову-Бєлову запросили до онлайн-участю у засіданні після того, як члени ради погодилися дозволити трансляцію засідання.

Популярні новини зараз

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

"Завтра Росія проведе неформальне засідання ООН з "евакуації" українських дітей з України до Росії. Росія запросила для виступу Марію Львову-Бєлову. Минулого місяця МКС видав ордер на її арешт. Посол Сполученого Королівства не братиме участі", - повідомила місія Британії у ООН Twitter.

Нагадаємо, 17 березня Міжнародний кримінальний суд схвалив видачу ордера на арешт російського бункерного президента Володимира Путіна та Марії Львової-Бєлової, уповноваженої президента РФ з прав дитини.

Путіна та Львова-Бєлова підозрюють у скоєнні військового злочину незаконної депортації та переміщення дітей з окупованих районів України до Російської Федерації, що відбувалося мінімум з 24 лютого 2022 року.

Читайте також:

В Україні зноситимуть старі житлові будинки: що піде під знесення. Список.

Квітень та травень: астролог назвав переможні дати для ЗСУ та всієї України.

Голосувати за Галкіна: Лайма Вайкуле розповіла, кого бачить президентом Росії.