Всі знають, що війна, на жаль, забирає життя. Хтось, правда, скаже, що він знає купу молодих хлопців і дорослих чоловіків, які пройшли найпекельніші місця війни, але боролися, а тому вижили і повернулися. Нажаль молодий захисник зі Львівщини загинув під ворожими обстрілами в самому розквіті сил. Йому було лише 20 років.

Так, стало відомо, що захищаючи Україну, загинув воїн з Борислава Андрій Вакаренко. Це сталось 1 квітня внаслідок осколкового поранення біля Майорська на Донеччині.

"Андрій захищав Україну у складі 24 Окремої Механізованої Бригади, служив за контрактом на початок повномасштабного вторгнення, позивний "Студент". Побратими згадують його як відповідального мужнього воїна, на якого завжди можна було покластися", – повідомляє медіа Дрогобиччина.

Відомо, що у листопаді 2022 року Андрій одружився. Без найріднішої людини залишилися молода дружина Аліна, мама і тато, брати та сестри.

Знайомі згадують хлопця як позитивну, добру людину, завжди із посмішкою на обличчі.

Популярні новини зараз

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Навчався Андрій Вакаренко, як повідомляє Бориславська міська рада, у Бориславському ЗЗСО №3, а потім - у професійному ліцеї.

Він захищав Україну у складі 24 окремої механізованої бригади. Службу проходив за контрактом з березня 2021 року. З початку повномасштабного вторгнення боронив кордони нашої землі у зоні ведення бойових дій.

Про чин похорону та прощання з Героєм рідні заявили, що повідомлять згодом.

Читайте також:

Горе у Андрія Малахова: дорога забрала життя цілої родини

Рак виявився сильнішим: не стало відомого українського актора

Люди не можуть повірити: не стало легендарної української гімнастки. Їй захоплювалися покоління