Стало відомо, що у Буковелі "чоловік у халаті" образив військового медика 14-ї окремої механізованої бригади, який приїхав на курорт на реабілітацію: психологічну та посттравматичну.

Конфлікт, як розповіли очевидці, розпочався після того, як захисник зробив зауваження через російську мову. Крім того, військовий зазначив, що за кілька днів перебування там він чув багато образ на адресу Збройних сил України.

На поширеному в соцмережах відео видно кінець конфлікту. На записі чоловік у банному халаті та зі склянкою пива називає військового "лошарем" та "провокатором". Військовий медик відповів, що він приїхав із Бахмута.

"Приїжджали тут і починають розумніти. Звідки він приїхав?.. Їдь тоді, у свій Бахмут. Чого ти тут сидиш? Відсиджуєшся", - дорікнув він військового.

Українців дуже обурили жорсткі образи на адресу бійця ЗСУ та кривдника вже розшукали. "Мужиком у халаті" виявився бізнесмен із Черкас Олександр Фатула, який зараз проживає у Києві.

Як повідомило черкаське видання 1800.com , людина з таким же ПІБ двічі притягалася до відповідальності за нетверезе водіння, а також була судима за бутлегерство. За інформацією з реєстру судових рішень, Фатула засуджено у кримінальній справі, згідно з матеріалами якого він у складі групи осіб розповсюджував у Черкасах незаконно виготовлені алкогольні напої.

Популярні новини зараз

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Вироком Сосновського райсуду від 2019 року його визнано винним (незаконне виготовлення, зберігання, збут чи транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та оштрафовано на 20 тисяч гривень. Такий самий вирок Фатула отримував і у 2015 році, тоді він був штрафований на 51 тисячу гривень. У судових документах зазначено, що чоловіка було засуджено також у 2014 році, проте це рішення у реєстрі знайти не вдалося.

До речі, дружина Фатули називає себе "провідницею між духовним та матеріальним". На її сторінці в Instagram стандартний арсенал усіх так званих "тюнінгованих" красунь. Зважаючи на все, чоловік на дружину грошей не шкодує, оскільки вона постійно публікує фотографії з дорогих барів та курортів.

Пара виховує двох синів.

До речі, вже очікувано Олександр Фатула вибачився безпосередньо перед самим військовим та перед ЗСУ загалом. Чоловіки потиснули один одному руки та зійшлися на тому, що відпочиваючий почне вивчати українську.

Записаний ролик був у готельному номері, де були присутні як військові, так і поліцейські.

"Я розмовляв, я хотів вибачитися, але ситуація настільки загострилася, що це було важко. Поки не приїхали ви (співробітники поліції, — ред.) і цю ситуацію не врегулювали. Я перепрошую перед вами та перед ЗСУ за те, що я сказав про Бахмуті. Олександре, вибач за нашу розмову і ситуацію. Я не хотів нікого образити, тим більше військових", - зазначив чоловік.

Читайте також:

Українці аплодують стоячи: дівчина з Маріуполя висловилася про московських церковників. Кирило і Паша "Мереседес" вдавляться