Черговий представник українського спорту став жертвою війни, яку розв'язала Росія.

Так, стало відомо, що Івано-Франківщина оплакує чотириразового чемпіона світу з кікбоксингу та чемпіона України з універсального бою Віталія Мерінова. Чоловік помер у шпиталі від отриманих на фронті травм у ніч проти 31 березня.

У Віталія Мерінова залишилася дружина та дворічна донька. Відомо, що минулого військовий був депутатом Івано-Франківської міської ради. Він також обіймав посаду президента Івано-Франківської федерації боксу.

Про трагедію написав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на Facebook-сторінці.

"Непоправна втрата для Івано-Франківської громади. Вночі від отриманих травм у бою в шпиталі помер Віталій Мерінов. У нього залишилася дружина та дворічна дочка. Щирі співчуття родині та близьким. Вічна пам'ять Герою", - написав Марцінків.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Віталій Мерінов пішов на війну першого дня повномасштабного російського вторгнення. Під час одного з боїв він отримав вогнепальне уламкове поранення в ногу, проте після одужання він знову повернувся на фронт захищати Україну до останнього подиху.

До речі, ще 26 березня Віталій у Facebook писав, що росіяни не в змозі знищити їхню позицію танками та артилерією, тому почали атакувати саморобними дронами-камікадзе. Але два вироби, які влетіли до бліндажу українських військових, не вибухнули.

Додамо, що 32-річний Віталій у 2014 році брав участь у АТО у складі Національної Гвардії України. Першого дня повномасштабного вторгнення Росії став на захист Батьківщини.

Читайте також:

Горе у Андрія Малахова: дорога забрала життя цілої родини

Це вже повний абзац: у Києві батько, який напився у мотлох, приїхав машиною забрати сина з садка. Відео

Люди не можуть повірити: не стало легендарної української гімнастки. Їй захоплювалися покоління