Мережа ATБ знову демонструє свою турботу про людей, надаючи жителям Херсона електронні продовольчі сертифікати на покупки в магазинах ATБ та Silpo.

Докладніше про це інформує сайт today.

Велика кількість жителів Херсона, багато з яких мешкають в окупованих або деокупованих районах, зіткнулися з труднощами в отриманні необхідних продуктів харчування через воєнні дії в регіоні. Щоб полегшити цю ситуацію, Всесвітня продовольча програма та ADRA Ukraine співпрацюють із ATБ, щоб роздати цінні електронні сертифікати, які дозволять мешканцям Херсона купити продукти харчування на суму 3000 грн. у магазинах АТБ.

АТБ надає жителям Херсона сертифікати мережі АТБ у вигляді текстових повідомлень на смартфон, що містять номери сертифікатів мережі АТБ та підтверджують право на отримання допомоги у мережі АТБ. Щоб використовувати сертифікати мережі АТБ, жителі Херсона мають надати ці повідомлення на касі ATБ або Silpo. Кожен мешканець може отримати сертифікати загальною вартістю 3000 грн для себе та своїх близьких. Одна людина може отримати сертифікати мережі АТБ на не більше ніж 5 членів сім'ї за умови документального підтвердження родинного зв'язку.

Електронні сертифікати мережі АТБ призначені для купівлі продуктів харчування в магазинах ATБ та будь-яких товарів у Silpo за винятком алкогольної продукції та тютюну. Сертифікати мережі АТБ можна використовувати в будь-який момент часу, але в кожному сертифікаті мережі АТБ вказано кінцевий термін використання сертифіката мережі АТБ. Крім того, мешканці Херсона мають можливість зареєструватися для отримання сертифікатів мережі АТБ у паперовій формі на спеціальних пунктах роздачі сертифікатів мережі АТБ, якщо вони не отримали електронні сертифікати мережі АТБ до 20 числа.

Ця ініціатива ATБ-маркету та його партнерів допомагає полегшити життя мешканців Херсона у період воєнних дій та демонструє турботу про добробут людей, яка є пріоритетною цінністю для мережі АТБ.

Популярні новини зараз

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Читайте також:

Під виглядом АТБ: як українців розводять на дуже серйозні суми. Люди навіть не здогадуються

АТБ порадував цінами: отримайте знижку на товари, на які вже є знижка. Як оформити

Майже вдвічі дешевше: АТБ показав продукти, які можна купити за дуже вигідною ціною