Усі пам'ятають історію із загадковим ушкодженням частини гілок російських газопроводів "Північний потік", яка сталася у вересні 2022 року. Тоді російська влада розповідала про "диверсії" і дивні "вибухи" на дні моря. Зазначимо, що під час загадкових "вибухів" постраждала частина "Північного потоку-2"

Путін всерйоз заявив про виявлення "невідомого" об'єкта біля "Північного потоку-2" і розповів, що це якась антена, яка приймала сигнал на наведення вибухового пристрою. Путін назвав цей об'єкт "стовпчиком".

"На відстані близько 30 км від місця вибуху було виявлено стовпчик, який стояв на тому ж місці, де стався підрив. А що це за місця - це найвразливіші місця в газопроводі, це стик труб. І там був виявлений стовпчик", - заявив Путін у своєму офіційному коментарі.

А "стовпчик", якого так злякався Путін, виглядав ось так:

І ось тепер, Данська енергетична агенція в середу повідомила про завершення робіт з підйому невідомого об'єкта, що прилягає до зруйнованого восени минулого року російського трубопроводу "Північний потік-2".

Популярні новини зараз

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Показати ще

Про це, як пише "Європейська правда", йдеться у повідомленні агентства.

Роботи щодо підйому невідомого об'єкта біля "Північного потоку-2" здійснювалися за участю Збройних сил Данії на глибині 73 метри. Під час процесу був присутній представник власника компанії Nord Stream 2 AG.

"Розслідування показують, що об'єкт є порожнім морським димовим буєм, який використовується для візуального маркування. Об'єкт не становить загрози для безпеки", - наголошує Данське енергетичне агентство.

Читайте також:

Українці отримають нові платіжки за воду: скільки тепер доведеться платити.

Як відновити грошове дерево, якщо воно почало скидати листя. Повертаємо удачу в дім.

Це вже повний абзац: у Києві батько, який напився у мотлох, приїхав машиною забрати сина з садка. Відео.