Сергій Лавров, голова Міністерства закордонних справ Росії, висловив занепокоєння щодо кампанії "скасування" своєї країни, яка, на його думку, ведеться усім світом. Він підкреслив, що попри це, Кремль, як і раніше, має своїх "друзів" на Заході, і що зараз важливо боротися за місце Росії у світі на найближче майбутнє.

Докладніше про це інформує Обозреватель, посилаючись на росЗМІ.

В умовах такої конкуренції та боротьби за місце у світовому співтоваристві Росія стикається з безліччю викликів і проблем. Однак, як зазначив Лавров, Росія готова до діалогу та співпраці, щоб знайти компромісні рішення та домогтися порозуміння зі своїми партнерами. Крім того, він підкреслив, що Росія не поступатиметься своїми інтересами і захищатиме їх на міжнародній арені.

"Спроби діяти в дусі "розділяй і владарюй" приречені на провал. Незважаючи на кампанію зі скасування Росії, у нас залишається багато друзів, у тому числі і на Заході. Вони поділяють традиційні цінності, що просуваються нами", - зазначив Лавров .

При цьому глава МЗС розповів, що Російська Федерація зіткнулася вкотре "з неприкритою агресією колективного Заходу". Тільки цього разу Захід творить "справи" руками "українських неонацистів".

"Це стає вже у них методом роботи проти Росії. Задіяти теорію нацизму проти нас і задіяти ті сили, які цю теорію готові втілювати в практику", – резюмував Лавров.

Популярні новини зараз

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Читайте також: