У Мережу потрапили дуже цікаві кадри, які можуть змусити посміхнутися українців. В одній з численних львівських кав'ярень поклали прапор "ДНР"замість килимка для ніг.

Про це повідомляє портал "lviv.depo"

Співробітники звичайнісінької кав'ярні у Львові показали свою креативність. Вони вирішили посміятися над проросійськими бойовиками з Донбасу.

Кав'ярня під назвою "Кава Мілітарі" вирішила покласти на землю прапор "ДНР " замість того, щоб покласти самий звичайний килимок для ніг.

Відомо, що 8 серпня відбулося відкриття чергової кав'ярні у Львові. Це відкриття відбулося на вулиці Городоцька 23. Є інформація, що цю кав'ярню відкрили ветерани ігор Флерко та Ростислав Гришкін.

Кав'ярня

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Такий креативний підхід змусив посміхатися мешканців Львова. Багато людей хлинули до нового закладу, щоб покуштувати ароматний гарячий напій.

Крім цього, варто відзначити дуже важливу і приємну новину для учасників АТО. Стало відомо, що обласна адміністрація у Львові прийняла рішення купити близько 45 квартир для учасників АТО.

Відомо, що на території легендарного українського міста працює програма, яка допомагає учасникам АТО. З 2018 по 2021 рік обласна адміністрація Львова вже купила близько 80 квартир для наших вельмишановних захисників.

Заступник директора Департаменту із соцзахисту населення у місті Львів повідомив, що вже цього року було виділено 10 мільйонів гривень на квартири для учасників АТО. Важливо відзначити, що майже всі кошти вже розподілені.

Новобудова. Фото: скріншот YouTube-відео.

За словами Романа Андреса, на даний момент вже куплено 4 квартири, а ще 11 квартир буде куплено вже цієї осені. Крім цього, Роман Андрес каже, що учасників АТО абсолютно не обмежують у виборі житла. Учасник АТО може вибрати район або ж селище, яке йому до душі. Ця унікальна програма дає можливість втілити бажання українських захисників у реальність.

Нагадаємо, що у Кривому Розі стався жахливий інцидент.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українців попередили про сильні урагани.