У мережі показали цікаву фотографію, на якій зображена кинута " Волга"

"Волга"- це один з наймасовіших і популярних радянських і російських автомобілів, причому, судячи з усього, до такої міри, що машини можна знайти навіть в лісі. Фотографію, на якій зображена така "Волга", опублікував Instagram-аккаунт "auto.lost".

Так, на фотографії зображений сосновий ліс, кущі, і "Волга" ГАЗ-3110, яка в цих кущах стоїть. Автомобіль пофарбований в темно синій колір, через що складається враження, ніби це не автомобіль, а магічним чином виросла величезна Лісова ягода.

За яких обставин опинився в такій глушині невідомо. Один з користувачів мережі в коментарях під публікацією припустив, що, можливо, автомобіль колись викрали і кинули подалі від людських очей. Елі що машина одного разу заглохла на узбіччі і не завелася. Так чи інакше, варто відзначити, що автомобіль знаходиться в досить-таки хорошому стані, оскільки крім повністю цілого скління, що рідкість для кинутих машин, ЛКП знаходиться в досить хорошому стані, а на кузові немає ніяких слідів іржі.

Нагадаємо, що ГАЗ - 3110" Волга " випускалася вже після розпаду Радянського Союзу. Горьковський автомобільний завод виробляв дану модель в період з 1997 року по 2004 року, в якому стався рестайлінг моделі, що отримав індекс ГАЗ-31105.

ГАЗ-3110 змінив на конвеєрі відчутно застарілу модель ГАЗ-3102. 3110 оснащувався п'ятьма варіантами двигуна об'ємом від 2,1 до 2,5 літрів, які розвивали потужність від 90 до 131 кінських сил.

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українських автомобілістів попередили про те, що штрафи тепер працюватимуть дещо по-іншому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали незвичайний "горбатий Запорожець", який умілець перетворив на потужний позашляховик.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали незвичайний спорткар, що виглядає як "Запорожець".