Михайло Поплавський дав інтерв'ю Каті Осадчій, розповівши про суму своєї пенсії і плани на майбутнє. Відповіді співаючого ректора здивували українців.

Катя Осадча взяла інтерв'ю у Михайла Поплавського. Співаючий ректор зізнався теледиві, що планує покинути пост ректора Київського університету культури і мистецтв і приділяти більше часу відпочинку. На осінь Михайло запланував переїзд в новий будинок в селі, де зараз йде останній етап ремонту. Там Поплавський має намір відпочивати, ходити на риболовлю і насолоджуватися пенсією.

До речі, розмір своєї пенсії Поплавський точно не знає. Соціальні виплати отримує за нього помічник, а гроші швидко розходяться.

"Думаю, що я отримую як народний депутат пенсію десь в районі 16-17 тисяч гривень», - зізнався Михайло в програмі «Світське життя».

На пенсії Поплавський планує більше часу приділяти своєму онукові. А ось продюсування невістки Аліни Поплавської не входить в коло інтересів музиканта.

"Я сказав, якщо хочеш співати-співай, хочеш танцювати-танцюй. Це твоя зіркова дорога, як ти стартанеш, як ти реалізуєш свої творчі здорові амбіції, залежить твоє щасливе здорове майбутнє», - сказав Поплавський, зазначивши, що йому «є чим займатися».

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Нагадаємо, у артиста крім кар'єри в шоу-бізнесі і посади ректора є свій ресторанний і готельний бізнес.

Як повідомлялося раніше, Михайло Поплавський замовив собі дівчинку по телефону. Відео потрапило в мережу і наробило багато шуму.

Hyser також писав, що Михайло Поплавський переодягнувся на камеру. Ні сорому, ні совісті!