На Закарпаття прийшли проливні дощі. Зливи спровокували підтоплення і повені. Моторошні кадри!

Сильні дощі, які пройшли в суботу, 10 липня, накоїли лиха в Закарпатській області. Постраждали житлові будинки та дорожнє покриття. Влада і рятувальники продовжують встановлювати суму збитку, нанесеного стихією. Людських жертв, на щастя, немає.

На момент написання цієї статті повідомляється про часткове підтоплення 35 житлових будинків, 11 підвалів у житлових будинках, а також пошкодження 335 метрів дорожнього покриття. Найбільшої шкоди стихія завдала в Рахівському районі Закарпатської області.

У смт Ясіня постраждало 30 будинків, 10 підвалів та пошкоджено 300 метрів дороги. До деяких будинків ускладнений проїзд через нанесене водою сміття. Також неподалік смт Ясіня пошкоджено дорожнє покриття на трасі Н 09 "Мукачево-Львів". Пошкоджено близько 30 метрів асфальту на глибину до 30 см. Проїзд транспорту тимчасово обмежений і забезпечений по одній смузі руху.

У селі Лазещина підтоплено 5 приватних будинків та один підвал житлового будинку. А в селі Богдан пошкоджена дорога місцевого значення (близько 35 метрів). Проїзд транспортних засобів тимчасово забезпечений по одній смузі руху.

Над усуненням шкоди від стихійного лиха працюють 14 осіб та 4 одиниці спецтехніки, з них 12 осіб та 3 одиниці техніки з ДСНС України. Також проводиться дослідження територій для виявлення шкоди завданої стихією. Вода йде самостійно, її рівень поступово знижується. Загрози повені немає.

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Як повідомлялося раніше, через проливні дощі затопило Ялту. По місту можна пересуватися тільки на човнах. А говорили, в Криму проблеми з водою.

Hyser також писав, що на Азовському морі затопило популярний курорт. Бази відпочинку просто змило в море.