Слава Камінська поскаржилася на свербіж у важкодоступному місці. Коментатори запропонували послугу "чоловік на годину".

Екс-солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поскаржилася шанувальникам на незначні проблеми зі здоров'ям. Артистку покусали комарі, і тепер вона страждає від свербіння.

"Цитата великих .... "І знову літо і знову комарі " 🤣 покусали у важкодоступних місцях 🤣 Комара я вже не наздожену на жаль , сподіваюся його наздожене карма у вигляді тапка 🤣 питання : якщо сильно свербить укус , що може врятувати мене від верхніх кінцівок , які вже роздерли все і скрізь ну і від свербіння звичайно ?» - написала виконавиця в соцмережі.

Відзначимо, що в цьому році комарі особливо злі і їх помітно більше, ніж в минулих роках. На навалу комарів скаржаться українці по всій території країни, проте найбільше страждають відпочиваючі на морських узбережжях Азовського і Чорного морів.

Фолловери порадили Славі безліч лікарських препаратів і народних засобів, які допоможуть їй позбутися від сверблячки після комариних укусів. Були серед відповідей і досить нетривіальні. Наприклад, один з фоловерів запропонував Славі послугу "чоловік на годину".

Популярні новини зараз

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Неприємності розпочнуться одразу під під'їздом: які документи у вас можуть перевірити під час війни

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Нагадаємо, зараз Слава абсолютно вільна. Деякий час тому артистка розлучилася зі своїм другим чоловіком Едгаром Камінським, якому народила двох дітей Леона і Лауру. Ініціатором розлучення став пластичний хірург, який, як виявилося, кілька років тому вже намагався розлучити з дружиною, але тоді забрав свою заяву про розлучення. Після розставання з чоловіком Слава не була помічена з новим бойфрендом, тому фанати вважають, що зірка досі самотня. Деякі шанувальники вважають, що самотність до лиця співачці.

Як повідомлялося раніше, екс-солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха розповіла про бійку зі Славою Камінською. Чому дівчата з'ясовували стосунки?

Hyser також писав, що Слава Камінська показала, як працює в спортзалі. Сексі-герл.