Активізувалися хижаки почали серйозно погрожувати людям

Початок літнього сезону пов'язане не тільки з відпочинком на курортах, але і небезпека нападу з боку безлічі тварин, таких як, наприклад, кліщі і змія. Останні здатні завдати серйозної шкоди здоров'ю людини. Про подібне повідомляє iнформаційний портал "Слово і Діло".

Повідомляється, що у відділення Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення Дрогобицької дитячої лікарні потрапила дитина 2021 року народження, житель міста Бібрка, у якого лікарі виявили укус змії. Постраждалий хлопчик перебуває у важкому стані.

Відомо, що дитина зі своїми батьками відпочивала на курорті Східниця, де і зазнала нападу з боку отруйної змії. Відомо, що у Львівській області напади змій на людей вже стали досить поширеною проблемою.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій нагадують про те, що в цю пору року Змії становлять небезпеку для відпочиваючих. Проте, у рептилій досить погані як зір, так і слух, що вони компенсують умінням вловлювати коливання землі на відстані 10-15 метрів від себе. У разі, якщо в безпосередній близькості до вас виявилася отруйна змія, не потрібно панікувати, наближатися або робити різкі рух, досить просто спокійно і повільно від неї відійти. Додатковим заходом безпеки проти змій є вибір відповідного одягу. Вирушаючи в років рекомендується надіти високу, щільну взуття, яку у змії прокусити не вийде.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що на одеських пляжах відпочиваючі спостерігають навалу жуків.

Популярні новини зараз

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що туристи на Азовському морі не можуть відпочивати через розплодилася неприємної живності.

Також "Hyser" писав, що фахівці попередили про небезпеку нападу змії на людину.