Хліб – це те, що є на кухні практично в кожного українця, тому досвідчені городники знайшли спосіб його використання.
Це чудовий засіб для того, щоб підвищити врожайність популярних для українців овочів – огірків та помідорів. Як це роблять ті, хто розуміє у вирощуванні городу трохи більше, розповімо нижче.
Відразу зазначимо, що можна використовувати навіть несвіжий хліб: головна умова полягає у відсутності цвілі.
Для цієї мети найкраще використовувати стандартний чорний хліб: він стане чудовим підживленням. Рекомендується взяти середню кількість хліба: загалом у нас має вийти половина класичного буханця.
Відправляємо продукт у відро та вливаємо гарячу воду, перемішуємо. Чекаємо на 48 годин. Прикривати ємність із добривом нічим не потрібно. Після цього фільтруємо склад і відокремлюємо один літр настою. На концентрований засіб беремо відро чистої води. Даний склад може бути сміливо використаний для обробки листом.
"Бусифікація" виходить на новий рівень: ТЦК ігнорують відстрочки від мобілізації
Потап повертається ддо України: чоловік Насті Каменських "забив стрілку" у самому серці Києва
Хрумкий овочевий салат за 15 хвилин: без майонезу, але з характером і під все підійде, рецепт
"Вона змінила мою долю": Іво Бобул розповів, як Софія Ротару на пару з Кобзоном втрутилась в його життя
Якщо ж використовувати кришку, то методика буде дещо іншою. Після фільтрації потрібно на один літр кошти брати трилітрову банку води та проводити полив огірків та помідорів.
Читайте також:
Так роблять хитрі дачники: чим підгодувати перець наприкінці літа, щоби збирати плоди до жовтня .
Навіщо хитрі городники посипають грядки крупами: зробіть це і ви здивуєтеся.