Хліб – це те, що є на кухні практично в кожного українця, тому досвідчені городники знайшли спосіб його використання.
Це чудовий засіб для того, щоб підвищити врожайність популярних для українців овочів – огірків та помідорів. Як це роблять ті, хто розуміє у вирощуванні городу трохи більше, розповімо нижче.
Відразу зазначимо, що можна використовувати навіть несвіжий хліб: головна умова полягає у відсутності цвілі.
Для цієї мети найкраще використовувати стандартний чорний хліб: він стане чудовим підживленням. Рекомендується взяти середню кількість хліба: загалом у нас має вийти половина класичного буханця.
Відправляємо продукт у відро та вливаємо гарячу воду, перемішуємо. Чекаємо на 48 годин. Прикривати ємність із добривом нічим не потрібно. Після цього фільтруємо склад і відокремлюємо один літр настою. На концентрований засіб беремо відро чистої води. Даний склад може бути сміливо використаний для обробки листом.
До 10 години без світла: в Україні нові графіки відключення світла, ще й погода дається взнаки
Ніч, коли народжується Сонце: найдовший день темряви в Україні, що насправді означає зимове сонцестояння
Зима без попередження: синоптики розповіли, коли Україну накриє мороз та перший сніг, прогноз погоди на листопад
Мобілізація українців за кордоном: "ухилятнів" почали обчислювати
Якщо ж використовувати кришку, то методика буде дещо іншою. Після фільтрації потрібно на один літр кошти брати трилітрову банку води та проводити полив огірків та помідорів.
Читайте також:
Так роблять хитрі дачники: чим підгодувати перець наприкінці літа, щоби збирати плоди до жовтня .
Навіщо хитрі городники посипають грядки крупами: зробіть це і ви здивуєтеся.
