Хліб – це те, що є на кухні практично в кожного українця, тому досвідчені городники знайшли спосіб його використання.

Це чудовий засіб для того, щоб підвищити врожайність популярних для українців овочів – огірків та помідорів. Як це роблять ті, хто розуміє у вирощуванні городу трохи більше, розповімо нижче.

Зберігання хліба, фото: youtube.com

Відразу зазначимо, що можна використовувати навіть несвіжий хліб: головна умова полягає у відсутності цвілі.

Для цієї мети найкраще використовувати стандартний чорний хліб: він стане чудовим підживленням. Рекомендується взяти середню кількість хліба: загалом у нас має вийти половина класичного буханця.

Відправляємо продукт у відро та вливаємо гарячу воду, перемішуємо. Чекаємо на 48 годин. Прикривати ємність із добривом нічим не потрібно. Після цього фільтруємо склад і відокремлюємо один літр настою. На концентрований засіб беремо відро чистої води. Даний склад може бути сміливо використаний для обробки листом.

Популярні новини зараз

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

Життя зміниться з сьогоднішнього дня: знаки Зодіаку, чия доля "перевернеться" після Повні

Тепер розпочнуться важкі часи: українців у Німеччині позбавляють статусу тимчасового захисту – що треба знати

Лесю Нікітюк знайшли в кущах в рідному місті: "Гусінь мене не з'їсть"

Показати ще

Якщо ж використовувати кришку, то методика буде дещо іншою. Після фільтрації потрібно на один літр кошти брати трилітрову банку води та проводити полив огірків та помідорів.

Урожай огірків, фото: youtube.com

Читайте також:

Так роблять хитрі дачники: чим підгодувати перець наприкінці літа, щоби збирати плоди до жовтня .

Навіщо хитрі городники посипають грядки крупами: зробіть це і ви здивуєтеся.