Варіння картоплі в мундирі може забрати багато часу, але є способи прискорити цей процес. Ось пара ефективних методів:
Зубочистки.
Налийте в каструлю воду і доведіть до кипіння.
Картоплю миємо і проколюємо зубочисткою в кількох місцях.
Опустіть проткнуту зубочисткою картопля в киплячу воду.
Відваріть картоплю, і ви помітите, що вона буде готова приблизно через десять-п'ятнадцять хвилин.
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Примітка.
Для проколювання дуже важливо використовувати зубочистки, так як інші предмети з більшими отворами можуть зробити картоплю рідкою і м'якою під час приготування.
Масло.
У каструлю з киплячою картоплею покладіть шматочок вершкового масла.
Дайте маслу розтанути через високу температуру.
У міру танення масла на поверхні води утворюється захисна піна, що перешкоджає випаровуванню та сприяє більш інтенсивному нагріванню.
Цей метод призведе до швидше приготування картоплі в мундирі.
Ці хитрощі можуть бути корисні тим, хто любить картоплю в мундирі або хоче її швидко приготувати.
Незалежно від того, використовуєте ви зубочистки для прискорення процесу варіння або додаєте вершкове масло для утворення захисної піни, ці кулінарні лайфхаки можуть бути особливо корисні для тих, хто хоче насолодитися картоплею в мундирі без тривалого приготування.
Якщо ви поспішаєте або просто хочете швидше насолодитися цією класичною стравою, ці поради пропонують практичні рішення для більш швидких та однаково смачних результатів.
Читайте також:
Це потрібно спробувати: рецепт капусти, запеченої зі свининою у томатному соку
У Нацбанку розповіли, чи фінансово каратимуть тих, хто ухиляється від мобілізації
Пенсію краще зняти із картки: українців попередили. Що потрібно знати