Незалежно від вашого стилю – класичного, мінімалістичного чи вкрай еклектичного – вибір святкових прикрас може розкрити багато цікавого про вашу особистість. А вам – про особистість людини, чию ялинку ви побачите.

У цьому впевнений експерт з поведінки Даррен Стентон, передає nypost.com.

З багатим досвідом у правоохоронних органах Великобританії та дипломом з психології, Стентон, відомий як "людина-детектор брехні", застосовує свої навички в аналізі вибору новорічних прикрас, що може виявитися більш інформативним, ніж здається.

Маленьке дерево: Вибір компактної ялинки говорить про схильність до порядку та організованості. Перевага мінімалізму в прикрасах свідчить про практичність та швидкість повернення до повсякденного життя після святкового сезону.

Прикраси своїми руками: Творчий підхід до створення прикрас вказує на відкритість та невисоку турботу про стереотипи. Любов до ручної роботи може говорити також про дбайливе ставлення до екології.

Занадто велике дерево: Перевага величезних ялинок свідчить про високі амбіції та схильність до ризику. Ці люди, схильні до підприємництва, генерального директорства, демонструють прагнення нестандартного мислення.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Справжнє дерево: Вибір традиційної ялинки відкриває перед нами прихильників стабільності та старомодності. Вони люблять дотримання традицій, хоч би яким старим модним здавалися.

Сучасний штрих: Любителі сучасного стилю в прикрасах зазвичай стежать за своїм зовнішнім виглядом та способом життя. Мінімалізм у декорі підкреслює їхнє прагнення до стилю та лаконічності.

Штучна ялинка: Ті, хто обирає штучні ялинки, зазвичай методичні, процедурні та точні у своїх діях. Підтримка порядку при витяганні прикрас подібно до військової операції.

Химерне дерево: Химерні люди, які віддають перевагу перевантаженим прикрасам ялинки, виходять за рамки стандартів і люблять виражати свою індивідуальність. Вони зазвичай товариські та екстравертні.

Ідеальне дерево: Ретельне прикраса ялинки може свідчити про високу відповідальність та перфекціонізм. Ці люди прагнуть балансу та естетичності в кожній деталі.

Перевантаженість прикрасами: Ті, хто переборщує з вогнями та прикрасами, зазвичай екстраверти, які прагнуть виділитися. Їхня великодушність і теплота привертають увагу, і вони зазвичай активно підтримують благодійність.

Читайте також:

Як правильно загадати бажання на Новий рік, щоб воно обов'язково збулося: секретні способи

Не здійсніть цю небезпечну помилку: що не можна дарувати на Новий рік, щоб не залучити лиха

Дракон схвалить: як прикрасити ялинку, щоб залучити в новому році удачу та багатства