Так, стало відомо, що додаючи кавун, як підживлення, ви забезпечуєте курку фосфором і кальцієм.
Крім того, біологи кажуть, що у складі кавунової шкірки містяться:
- вітаміни групи А, С, В та D;
 - глюкоза;
 - сахароза;
 - фолієва кислота;
 - залізо;
 - мідь;
 - фтор;
 - йод;
 - калій;
 - магній.
 
ВАЖЛИВО: корисні речовини містяться не тільки в скоринках, а й у насіннях, які особливо важливі для нормального функціонування організму курки-несучки. Їх можна навіть засушити на зиму, і в холодну пору року періодично давати курям.
Чи можна їсти кавунові кірки постійно
Птахівники кажуть, що перетворювати шкірку кавуна на один із повноцінних прийомів їжі, тим більше, безконтрольно, не варто - це нашкодить птиці. Краще виробити графік і давати кірки час від часу, додаючи в корм як підживлення.
Рецепт простий: розрізаєте шкірку кавуна на кілька дрібних частин, щоб курці було зручно ласувати нею. Можна давати разом з м'якоттю та насінням – так навіть краще.
Учасниця "Холостяк-14" зібралась до суду, Григорій Решетнік підтримав: "Там і знімемо"
Не всі гроші рахуються: ПФУ пояснив, які доходи не позбавлять українців субсидії цієї зими
6 тисяч - і тебе не чіпають: з Ради зробили гучну заяву про мільярдну корупцію навколо мобілізації і ТЦК
"Живемо кожен своїм життям": Андрій Бєдняков вперше відверто розповів, чому не хоче повертатися до колишньої
Королева новорічного столу: рецепт ніжної маринованої курки, запеченої у тісті. Це варто спробувати
Готується без майонезу: рецепт святкового салату "Зваблива" з копченою куркою та пекінською капустою
